Skip to main content
Technology

8 Redenen waarom een Prato Release Update echt iets voor jou is

By 25 oktober 2018maart 4th, 2019No Comments

We vernieuwen en verbeteren onze software voortdurend. Om onze klanten op de hoogte te houden, nodigen we ze vier keer per jaar uit voor een Release Update. Wie komt, ziet precies hoe we onze software het afgelopen kwartaal hebben aangepast, wat er daardoor is veranderd en hoe je daardoor je taken nóg slimmer en efficiënter uit kunt voeren. Dat is al 1 hele goede reden om te komen. Maar er zijn er meer, we geven je 8 redenen waarom het altijd een goed idee is om aan een Release Update deel te nemen.

 1. Laagdrempelig en begrijpelijk
  De Release Update is er voor alle klanten. Je hoeft geen technische achtergrond te hebben of helemaal mee te zijn op ICT-gebied om ons verhaal over software te begrijpen. Met de hulp van overzichtelijke visuals tonen we gedetailleerd en stap voor stap welke verbeteringen we hebben gedaan en wat er daardoor voor jou is veranderd.
 2. Meteen aan de slag
  We tonen in de testomgeving op groot scherm hoe alles op de meest praktische manier werkt. Als je een laptop meeneemt en toegang hebt tot de software kun je ter plekke al dingen aanpassen en uitproberen.
 3. Feedback geven
  We zijn graag op de hoogte van wat er leeft onder onze klanten en staan open voor feedback. Bij eerdere Release Updates hebben we al nuttige input van klanten gekregen. Zit je ergens mee of heb je een goed idee? Dan is de Release Update het ideale moment om dat met ons te delen. (Natuurlijk mag je ons altijd vragen stellen, dus als je ergens mee zit, hoef je niet tot de Release Update te wachten).
 4. Blik in de toekomst
  Zijn we met nieuwe modules bezig die bijna klaar zijn voor gebruik dan stellen we ze tijdens de Release Update graag aan je voor. Zo krijg je als eerste een korte vooruitblik naar de toekomst.
 5. Ervaringen uitwisselen
  Toets je graag een inzicht over een bepaald HR-topic met een ander? Tijdens de Prato Release Update is er volop gelegenheid om ervaringen uit te wisselen met sectorgenoten.
 6. Gezichten bij namen
  Je spreekt ons af en toe via e-mail of telefoon, maar het is natuurlijk veel leuker om ook een gezicht bij een contactpersoon te hebben. Tijdens de Prato Release Update ontmoet je Prato-medewerkers van diverse afdelingen in levende lijve.
 7. Leuke locatie
  Iedere Release Update vindt plaats op een andere, goed bereikbare en sfeervolle locatie. In de pauze wordt een gezonde lunch voorzien en heb je even tijd om de benen te strekken en de gedachten te verzetten.
 8. Bijleren
  Je leert van iedere Release Update iets bij en pakt handige tips en tricks mee. Je keert gegarandeerd met nieuwe inzichten en nieuwe inspiratie huiswaarts.

Deze website maakt gebruik van cookies om je gebruikservaring te optimaliseren. Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.