Admin

Administratieve dienstverlening die ontzorgt en opbrengt

Zou je organisatorische en administratieve taken graag aan anderen overlaten? Dat komt goed uit! Onze administratieve afdeling, kortweg Admin, neemt deze activiteiten graag van je over.

Moeten er medische onderzoeken gepland worden of heb je vragen rond de doelgroepverminderingen? Onze Admin-afdeling staat klaar om je hierin te ondersteunen. We denken actief mee hoe we meerwaarde kunnen bieden. We zorgen er samen met jou voor dat alle processen gestroomlijnd verlopen en dat je nooit meer geld misloopt waar je recht op hebt.

Onze mogelijkheden

Laat het administratieve werk aan ons over.

Medisch onderzoek

Wij helpen je met het aanvragen, inplannen en afhandelen van medische onderzoeken voor uitzendkrachten en huishoudhulpen. Wij zorgen dat medewerkers een afspraak krijgen bij de externe dienst, stellen ze op de hoogte van die afspraak en sturen herinneringen als dat nodig is. Alle documenten komen op de juiste plek in jouw systeem terecht. Komt de vervaldatum in zicht, dan krijg je automatisch een melding.

Doelgroepvermindering

Als het om doelgroepvermindering gaat, laten werkgevers vaak subsidies liggen. Geen wonder, want de regelgeving is behoorlijk complex. De maatregel wordt in iedere regio anders ingevuld, waardoor de werkwijze van aanvraag en opvolging verschilt. Wij beoordelen de huidige situatie en kijken terug of je in het verleden misschien subsidies hebt gemist. In dat geval zorgen we er ook voor dat je het geld recupereert. Vanaf dat je met ons in zee gaat, ontzorgen we je proactief zodat je nooit meer een vermindering zal missen.

Educatief verlof

Werknemers die blijven groeien en leren: je kan er als ondernemer enkel blij mee zijn. Om dit mogelijk te maken, werden de regels van educatief verlof in een wettelijk kader gegoten, met een heel pak aan rechten en verplichtingen. Wij doen de opvolging hiervan voor vaste medewerkers, huishoudhulpen en uitzendkrachten. Van eerstelijns hulp – welke opleidingen zijn er, wat is mogelijk, hoe lang duurt dat – tot aan het indienen van de schuldvordering namens de werkgever bij de overheid.

Tijdelijke werkloosheid

Je hoopt er nooit mee te maken te krijgen, maar in tijden van crisis moet je soms je toevlucht nemen tot het stelsel van tijdelijke werkloosheid. In sommige sectoren treedt de maatregel in werking bij slecht weer of technische stoornis. Wij volgen alles op vanaf de aanvraag van tijdelijke werkloosheid tot en met de uiteindelijke terugbetaling aan de betreffende medewerker. Dit doen we voor huishoudhulpen, uitzendkrachten en vaste medewerkers.

Heb je vragen?
Geen probleem.

Andere wetten, regels of administratieve taken waar je vragen over hebt? Neem dan contact met ons op. Wij kijken graag of we je kunnen helpen. We denken met je mee en zijn ook eerlijk als het voor jou niets oplevert om ons in te schakelen, of als we niet de beste partij zijn om je te helpen. In dat geval verwijzen we je graag door naar iemand die wel de juiste expertise heeft.