Skip to main content
Life@Prato

And the reward goes to….you?

By 21 december 2017maart 15th, 2019No Comments
Blog: reward

Graag stel ik jullie voor aan Mister O. (Oscar voor de vrienden) of onze gouden collega die sinds een week post heeft gevat aan de ingang van de keuken bij Prato. Het is de taak van Oscar om de collega’s te herinneren aan de vacatures die we vandaag hebben. Meer nog, hij wil hen bewust maken dat de missing link naar de geschikte kandidaat voor die vacatures misschien wel binnen hun eigen netwerk kan liggen. Om zo snel mogelijk de geschikte kandidaat te ontmoeten, willen we niet enkel inzetten op het netwerk van onze collega’s, maar ook op het netwerk van het netwerk van het netwerk…Dus ja, ook jij, die misschien geen link hebt met Prato, kan ons helpen in de zoektocht.

Kleine wereld

De six degrees of separation-theorie stelt dat 2 willekeurige personen op aarde via slechts 5 andere personen aan elkaar verbonden zijn. Of dat er slechts 6 stappen nodig zijn om iemand te bereiken. Binnen hetzelfde land zouden zelfs maar 3 mensen nodig zijn. Ik laat in het midden of de theorie klopt, maar we kennen allemaal dat ‘wat een kleine wereld toch’ gevoel. We zijn bij Prato met meer dan 100, de kans dat de geschikte kandidaat in het netwerk van een Pratoriaan zit is reëel. Via social media willen we dat netwerk nu optimaal benutten.

Reward

Misschien ken je zelf niet onmiddellijk een Payroll Specialist met 15 jaar ervaring op de teller, maar de kans is wel groot dat je iemand kent die ons in contact kan brengen met een potentiële kandidaat. Challenge je netwerk, vind de missing link en maak kans op een reward….

Concreet

Motiveer de potentiële kandidaat om te solliciteren voor deze vacature met vermelding van jouw naam en mailadres. Gaat de kandidaat door naar de 2de ronde? Dan contacteren we jou en ontvang jij, als welgemeende dankjewel voor je hulp, een cadeaucheque ter waarde van €200 (deze actie loopt van december 2017 tem maart 2018).

Deze website maakt gebruik van cookies om je gebruikservaring te optimaliseren. Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.