Skip to main content

CheQpoint

De software voor je dienstenchequebedrijf

CheQpoint is een uitgebreid softwarepakket voor jouw dienstenchequebedrijf. Het zorgt voor een betrouwbare personeelsplanning, automatiseert alle administratieve taken en beheert documenten, zoals elektronische dienstencheques.

CheQpoint is de ideale tool om personeel en klanten in de dienstenchequesector op een efficiënte en rendabele manier te beheren.

Enkele modules uitgelicht

Vlot en intuïtief

Indiensttreding, verloning, uitdiensttreding en alles wat daarbij komt kijken, beheer je met CheQpoint. De software biedt duidelijke overzichten en werkt intuïtief. Je kunt vlot en eenvoudig plannen, in een vingerknip wijzigingen doorvoeren en gemakkelijk matchen.

Ons systeem is gekoppeld met Sodexo en valideert je elektronische dienstencheques automatisch. Zo kunnen je consulenten zich focussen op de career owner en de dienstverlening.

Planning altijd up-to-date

Welke huishoudhulp werkt vandaag? Hoeveel uur? En bij welk gezin? De planning is het kloppende hart van CheQpoint waar je op kunt vertrouwen. Jouw consulenten behouden ondertussen het overzicht, kunnen extra input geven, dienstencheques valideren of een weekoverzicht afdrukken per huishoudhulp.

Gebeurt er iets onvoorziens, zoals een huishoudhulp die zich plots ziek meldt, of een gezin dat vergeet een vakantie te melden, dan stelt CheQpoint via de vervangingsmodule alternatieven voor.

Minder fouten dankzij ingebouwde controles

Hoeveel cheques zijn er gevalideerd? Wie heeft het meeste anciënniteit? Wie heeft er geen verlofdagen meer over? CheQpoint bevat uitgebreide standaardrapporteringen waarmee je eenvoudig gegevens kunt analyseren. Voor gespecialiseerde en gedetailleerde analyse kunnen we CheQpoint koppelen aan Prato Analytics.

Onze juridische afdeling zorgt ervoor dat CheQpoint altijd voldoet aan de geldende sociaal-juridische wetgeving, dus de contracten die ons systeem genereert zijn altijd correct.

Integraties

Door CheQpoint te koppelen met andere oplossingen kan je makkelijk extra functionaliteit toevoegen.

Je elektronische dienstencheques automatisch laten valideren? Je papieren cheques sneller verwerken? De communicatie tussen consulenten, huishoudhulpen en klanten optimaliseren?
Of via rapportering inzicht krijgen in je business? Het kan allemaal via onze bestaande integraties.

Maar daar stopt het niet, dankzij de CheQpoint API is het mogelijk om zelf koppelingen te bouwen en CheQpoint zo te integreren met andere tools.

Bestaande integraties

Enkele modules uitgelicht

De voordelen van CheQpoint op een rijtje

Veiligheid

Veilig en nauwkeurig personeel- en klantgegevens beheren

Één systeem

Alle handelingen via één systeem

Intuïtief

Intuïtieve matching- en vervangingsmodule

Actueel

Altijd werken volgens actuele sociaal-juridische wet- en regelgeving

Koppelingen

Volledige koppeling van signalitiek- en loongegevens met het Prato-loonsecretariaat

Interesse gewekt?

Kies vandaag nog voor onze veelzijdige software.

Contacteer ons

Deze website maakt gebruik van cookies om je gebruikservaring te optimaliseren. Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.