Coronamaatregelen voor bezoekers 

Telewerk is niet langer verplicht maar nog steeds aanbevolen door de overheid. Bij Prato hebben we beslist om ook in de toekomst maximaal in te zetten op telewerk. Onze medewerkers zullen dus zowel van thuis als op kantoor kunnen werken.

Hierdoor kunnen vergaderingen eventueel via videocall doorgaan. Onze medewerkers zullen hierover concrete afspraken maken.

Het is ook mogelijk om bezoekers te ontvangen op kantoor (Corda 6) op voorwaarde dat de veiligheidsvoorschriften nageleefd worden. Natuurlijk doen we er alles aan om je bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen. Zowel voor jou als voor ons.

Heb jij een afspraak bij Prato? Neem dan onze richtlijnen door voordat je langskomt:

  • Voel je je ziek of heb je griepachtige symptomen zoals koorts, hoesten en keelpijn? Bel of mail ons dan om je afspraak af te zeggen. We maken een nieuwe afspraak wanneer je volledig genezen bent.
  • Onze ingang is standaard gesloten. We hebben een bel voorzien aan de deur of je kan jouw contactpersoon bij Prato via sms of telefoon laten weten dat je bent aangekomen zodat je wordt opgehaald aan het onthaal.
  • Was je handen wanneer je thuis vertrekt én wanneer je ons kantoor binnenkomt. Wij zorgen voor de handgels en andere benodigdheden.
  • Onze vloerstickers geven de looproutes aan, respecteer deze routes.
  • Vermijd fysiek contact. Handen geven zal er voorlopig niet inzitten. We verwelkomen je steevast met open armen en een glimlach!
  • Hou altijd minstens 1,5 meter afstand van anderen. Zo minimaliseren we de kans op verspreiding van het virus.
  • Ook in onze vergaderzalen geldt de regel van 1,5 meter. Er zijn verschillende formaten vergaderzalen. In functie van het aantal bezoekers per vergadering kiezen we een ruimte waarbij afstand houden kan gegarandeerd worden. Uiteraard zorgen we ook voor ventilatie en ontsmetting van de ruimtes.
  • Het gebruik van een mondmasker is in ons kantoor sterk aanbevolen indien 1,5 meter afstand houden van elkaar uitzonderlijk niet mogelijk is. In dat geval hebben wij mondmaskers voor je beschikbaar.
  • Check ook de maatregelen van Corda Campus die van toepassing zijn op de gemeenschappelijke campusdelen. Vanaf 07/03/2022 is het dragen van een mondmasker in de gemeenschappelijke delen niet langer verplicht. Het gebruik van een mondmasker is wel aangeraden bij drukte in de gemeenschappelijke ruimtes.

Contact

Prato NV – Prato VZW

Corda Campus – Corda 6
Kempische Steenweg 293/35
3500 Hasselt

+32 (0)11 71 12 80
Contactformulier