Sociaal-Juridisch

Crisiswaarborg Corona

By 25 maart 2020 No Comments

Ondernemingen die door de coronacrisis o.a. hun personeel niet kunnen betalen, grondstoffen niet kunnen aankopen of facturen niet kunnen betalen, en hiervoor geen financieringsovereenkomst kunnen afsluiten, kunnen tot 75 % van de gevraagde waarborg laten afdekken door de Participatie Maatschappij Vlaanderen. De ondernemingen zullen een eenmalige premie moeten betalen van 0.25 % van het waarborgbedrag.

Ondernemingen kunnen tot eind augustus 2020 hier een beroep op doen. Zij dienen hiervoor contact op te nemen met hun bank of leasingmaatschappij.

 

Bovenstaande bespreking is onder voorbehoud van eventuele wijzigingen van de richtlijnen van de bevoegde diensten en/of wijzigingen van de wetgevende bepalingen terzake.

We blijven bereikbaar!

Uitzonderlijke tijden vragen om uitzonderlijke maatregelen. Onze medewerkers werken momenteel van thuis uit en daarom hebben we onze manier van werken wat aangepast.

Om iedereen zo snel mogelijk verder te helpen, ontvangen we graag alle vragen via e-mail. Stay safe!

Contacteer ons

Deze website maakt gebruik van cookies om je gebruikservaring te optimaliseren. Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.