vacature

Customer Success Manager

By 24 juni 2020 juli 3rd, 2020 No Comments

Making HR processes flow

Prato is on a mission. Wij bouwen met onze teams een veelzijdig beheerpakket voor de interim- en dienstenchequesector, CheQpoint en PratoFlex. Wij schreven een boek om het doen en laten van een Pratorian te omschrijven. We werken er hard aan om onze flow van werk optimaal te organiseren via Kanban. De Agile mindset in onze teams zorgt er bovendien voor dat we continu kunnen verbeteren. Maar…

Wat ontbreekt er? Dat ben jij!

Een passie voor ‘harde’ HR én voor technologie én voor klanten onmogelijk? Nee hoor, jij bewijst dat deze mix wel degelijk kan.

Dit is dan ook een job op jouw lijf geschreven. Centraal staat onze (zowel Nederlands- als Franstalige) klant die vaak met erg technische en functionele vragen zit.

Je verdiept je dan ook enerzijds in de technische en functionele kant van onze producten voor de uitzendsector. Je vindt het heerlijk te begrijpen hoe onze systemen werken en vooral wat de achterliggende principes zijn. Anderzijds leef je je ook graag in in de dagelijkse business van onze klanten.

Jij zorgt voor de klanttevredenheid en volgt dan ook het dossier (projecten, lopende zaken, …) van de klant perfect op en overlegt regelmatig met hen.

Bovenstaande doe je zonder probleem zowel in het Nederlands als het Frans.

Tevens zorg je ervoor dat de interne business stream zo efficiënt mogelijk verloopt. Hiervoor overleg je regelmatig met alle interne stakeholders en bepaal je mee de prioriteiten.

Naast het opvolgen van jouw klanten sta je ook in voor het uitvoeren van enkele projecten zoals implementaties van functionaliteiten, uitrol van onze nieuwe producten en kritisch bekijken van onze klantprocessen om zo de klant ook operationeel te ondersteunen. Hierbij gebruik je je ervaring in de dienstenchequesector.

Samen met je collega’s neem je ook het geven van opleidingen bij onze klanten voor je rekening.

Geen lijstje van kwalificaties

Geprikkeld? Laat ons weten wie je bent en wat je kan. Vergeet de traditionele motivatiebrief. Vertel ons hoe jij dergelijke uitdagingen in het verleden hebt aangepakt. Schrijf hierover geen ellenlange epistels, maar hou het kort en bondig in 1 of 2 paragrafen. Je moet ons zelfs geen CV sturen. Als je beschikt over en up-to-date LinkedIn profiel stuur ons dan gewoon de link.

Wat krijg je in return voor je inzet?

Uiteraard een correct loon met tal van extra-legale voordelen (maaltijdcheques, gratis groeps- en hospitalisatieverzekering, glijdende werktijden, …).

Prato werkt continu aan een innoverend HR beleid, want wij zijn overtuigd dat mensen naast een correct loon ook waarde hechten aan een omgeving waar er vertrouwen is, waar er waardering is en er continu gewerkt wordt aan een fijne teamdynamiek, waar we samen kunnen groeien.

We zitten niet voor niets in het bruisende technologisch centrum van Limburg namelijk de Corda Campus te Hasselt. Geprikkeld? Join us!

 

Solliciteer nu

We blijven bereikbaar!

Uitzonderlijke tijden vragen om uitzonderlijke maatregelen. Onze medewerkers werken momenteel van thuis uit en daarom hebben we onze manier van werken wat aangepast.

Om iedereen zo snel mogelijk verder te helpen, ontvangen we graag alle vragen via e-mail. Stay safe!

Contacteer ons

Deze website maakt gebruik van cookies om je gebruikservaring te optimaliseren. Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.