vacature

Customer Success Manager

By 5 juli 2022No Comments

Making HR processes flow

Prato is on a mission!
Onze teams bouwen de modernste, efficiëntste, en snelste loonmotor van de Belgische markt, Earnie. Wij werken Remote First. In functie van wat hij die dag wil doen, kiest een Pratorian heel bewust welke werkplek daar het meest voor geschikt is: zijn home office, het kantoor of een andere werkplek. Check zeker ons Prato boek waarin we je laten proeven hoe het er bij ons aan toegaat. Maar…

Wat ontbreekt er? Dat ben jij!

Bij Prato is een Customer Success Manager de schakel tussen de klant en de Prato software en/of dienstverlening. Niet enkel bij de opstart als nieuwe klant maar ook daarna. Dat wil niet zeggen dat je alles zelf moet oplossen of doen maar je bent wel verantwoordelijk dat de juiste collega’s met de correcte informatie aan de slag kunnen gaan.

Het team van CSM’s – waar jij deel van zal uitmaken- is verantwoordelijk voor het eerste en dagelijkse contact, opleiding en workshops, efficiëntieverbeteringen maar ook roll-outs en migratieprojecten. Jouw job is pas klaar als onze klanten succes boeken dankzij onze oplossingen. Met welke zaken jij precies aan de slag gaat, hangt uiteraard af van jouw ervaring en interesse.

Als jij energie krijgt van het bedenken van oplossingen voor onze klanten en die vervolgens (mee) implementeert dan is deze job geknipt voor jou. Als CSM zal je een erg afwisselende job hebben dus improvisatie en creativiteit ga je wel nodig hebben. En om te voorkomen dat de zaken mislopen, verwachten we wel dat je gestructureerd kan plannen én werken.

Als CSM ben je verantwoordelijk voor een set van klanten die je van A tot Z opvolgt. Binnen Prato ben jij de afgevaardigde van jouw klanten, bij jouw klanten vertegenwoordig je Prato. Zorgen voor een optimale samenwerking tussen jouw klanten en Prato is jouw prioriteit nummer 1. Dat kan soms een commercieel tintje hebben, een probleem zijn dat moet opgelost worden of een gezamenlijk optimalisatietraject dat moet worden opgestart en begeleid.

In welk specifiek deel van het CSM team dat jij zal werken is afhankelijk van jouw kennis, ervaring en vooral interesse. Ervaring in de uitzendsector is altijd mooi meegenomen, net zoals een (deels) gelijkaardige vorige job, maar vergeet niet dat onze “core business” software en dienstverlening in payroll is. Jouw job zal zowel een digitaal en technisch aspect hebben als een gedeelte payrolling en sociaal-juridische wetgeving. Maak je geen zorgen indien je deze kennis en ervaring nog niet zou hebben -daar leiden wij jouw wel in op- maar besef dat dit jouw werkdomein zal worden.

Kennis kunnen we aanleren, ervaring kan je bij Prato opdoen maar wie je als collega bent en hoe je het liefst werkt kan je niet veranderen. Daarom zoeken we voor deze functie iemand die zijn/haar schouders er onder wil zetten, kan omgaan met verandering, anderen kan motiveren en laten groeien

Geen lijstje van kwalificaties

Kan je het bovenstaande én vooral heb je er zin in, dan kijken we er naar uit je te ontmoeten. Solliciteer vooral op jouw manier. Wat we wel belangrijk vinden is goed te kunnen inschatten wie je bent en wat je kan. En stel ons ook gerust vragen die je graag beantwoord ziet, zodat jij ons ook goed leert kennen.

Wat krijg je in return voor je inzet?

Uiteraard een correct loon met tal van extralegale voordelen (wagen met tankkaart, maaltijdcheques, gratis groeps- en hospitalisatieverzekering, glijdende werktijden, …).

Prato werkt continu aan een innoverend HR-beleid, want wij zijn overtuigd dat mensen naast een correct loon ook waarde hechten aan een omgeving waar er vertrouwen is, waar er waardering is en er continu gewerkt wordt aan een fijne teamdynamiek, waar we samen kunnen groeien. Vanuit het besef: het kan altijd beter, luisteren we graag naar jouw input en krijg je de kans hier zelf initiatieven te nemen. Daarbij helpen we je graag in je verdere groei: via leesgroepen, toegang tot lectuur, workshops, pair programming, …

We zitten niet voor niets in het bruisende technologisch centrum van Limburg namelijk de Corda Campus te Hasselt. Geprikkeld? Join us!

Drop a line: ruth.lenaers@prato.be

 

Solliciteer nu

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies om je gebruikservaring te optimaliseren. Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.