Skip to main content
Life@Prato

Developer met keuzestress? Prato is de oplossing

By 11 september 2018maart 4th, 2019No Comments
Developers met keuzestress

Ben jij een developer en op zoek naar een job of toe aan een nieuwe omgeving? Dan heb je ongetwijfeld keuzestress. Want waar ga je werken? LinkedIn staat vol berichten van bedrijven die een developer zoeken. Je inbox loopt over van e-mails waarin ‘top vacatures’ worden aangeprezen. Recruiters bellen zo vaak dat je overweegt om een nieuw nummer te nemen. Software-ontwikkelaars zijn gewild, dus jij hebt de jobs en opdrachten voor het uitkiezen.

Maar waar kies je voor? Voor de bedrijfswagen, de status, de meeste verlofdagen? Of voor de dingen die er echt toe doen? Zoals veel verantwoordelijkheden, telkens nieuwe uitdagingen, groeimogelijkheden, flexibele werktijden, een innovatieve omgeving en een fantastisch team.

No nonsense

Bij Prato trekken we resoluut de innovatiekaart. We werken volgens de nieuwste methodes en technologieën. We bouwen de modernste, efficiëntste en snelste loonmotor van de Belgische markt. We stimuleren onze 110 medewerkers een expert te worden en te blijven in hun vakgebied, door voortdurend groeikansen te bieden. Kom jij in ons team, dan maak je deel uit van een hechte groep mensen die op een no nonsense manier projecten bespreekt, verdeelt en uitwerkt. De communicatie verloopt vlot, waarbij we rekenen op inspraak van alle medewerkers. Ons motto is niet voor niets Growing Smart Together.

Aangename sfeer, goede communicatie

“Toen ik binnenkwam voor mijn sollicitatie viel de aangename sfeer me meteen op”, vertelt Liesbeth Vandevenne die sinds 25 juni bij ons werkt. Na haar job als uitzendconsulent en een IT-studie zocht ze een plek waar ze haar expertises kon combineren. “Developers staan niet bekend als goede praters, maar ik vind communicatie een sterk punt van Prato. Binnen de teams wordt veel overlegd en in een meeting krijgt iedereen evenveel kans om iets in te brengen.”
Een ander positief punt is volgens Liesbeth de manier van werken. “Veel bedrijven zeggen dat ze agile werken, maar doen het niet. Bij Prato werken we agile as it should be. En er is veel focus op ieders welbevinden. Iedereen ondersteunt iedereen.”

Teamspirit en bordspellen

Nikki Corvers werkt sinds 2 januari bij ons. Ze zocht een kleiner bedrijf met meer inbreng en meer contact met collega’s dan de plek waar ze zat. Collega Ronny Martens was haar al voorgegaan van haar oude naar haar nieuwe werkgever en vond dat ze eens moest komen kijken. “Bij mijn vorige job verdwenen ideeën op een stapel. Hier wordt ieder idee serieus bekeken en krijg je ook verantwoordelijkheid voor de uitvoering. En blijkt een idee toch niet zo goed, dan wordt dat met argumenten uitgelegd.” Nikki is het met Liesbeth eens over de aangename sfeer en de goede communicatie. “Maar weet je wat mij echt over de streep trok? De bordspellenavond!”

Goesting gekregen deel uit te maken van een bedrijf waar je blijft groeien? Check dan zeker onze vacatures!

 

Deze website maakt gebruik van cookies om je gebruikservaring te optimaliseren. Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.