Een bezoek aan Prato

Telewerk is verplicht. We zetten hier dan ook maximaal op in. Gelet op de continuïteit van onze activiteiten en dienstverlening zijn er, indien nodig, medewerkers aanwezig op kantoor en is het mogelijk om bezoekers te ontvangen op voorwaarde dat de veiligheidsvoorschriften nageleefd worden. Natuurlijk doen we er alles aan om je bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen. Zowel voor jou als voor ons. Heb jij een afspraak bij Prato? Neem dan onze richtlijnen door voordat je langskomt:

  • Voel je je ziek of heb je griepachtige symptomen zoals koorts, hoesten en keelpijn? Bel of mail ons dan om je afspraak af te zeggen. We maken een nieuwe afspraak wanneer je volledig genezen bent.
  • Onze hoofdingang op de bovenverdieping en de ingang op de benedenverdieping zijn standaard gesloten. Jouw contactpersoon bij Prato vertelt je vooraf hoe je je aankomst best kan bevestigen zodat jij wordt opgehaald aan het onthaal. Bij voorkeur stuur je een sms’je of bel je even.
  • Was je handen wanneer je thuis vertrekt én wanneer je ons kantoor binnenkomt. Wij zorgen voor de handgels en andere benodigdheden.
  • Onze vloerstickers geven de looproutes aan, respecteer deze routes.
  • Vermijd fysiek contact. Handen geven zal er voorlopig niet inzitten. We verwelkomen je steevast met open armen en een glimlach!
  • Hou altijd minstens 1,5 meter afstand van anderen. Zo minimaliseren we de kans op verspreiding van het virus.
  • Ook in onze vergaderzalen geldt de regel van 1,5 meter. Er zijn verschillende formaten vergaderzalen. In functie van het aantal bezoekers per vergadering kiezen we een ruimte waarbij afstand houden kan gegarandeerd worden. Uiteraard zorgen we ook voor ventilatie en ontsmetting van de ruimtes.
  • Het gebruik van een mondmasker is in ons kantoor niet verplicht, tenzij 1,5 meter afstand houden van elkaar uitzonderlijk niet mogelijk is. In dat geval hebben wij mondmaskers voor je beschikbaar.
  • Check ook de maatregelen van Corda Campus die van toepassing zijn op de gemeenschappelijke campusdelen. Vanaf 27/07/2020 wordt gevraagd aan Corda-bewoners en bezoekers om een mondmasker te dragen in de gemeenschappelijke ruimtes, toiletten, liften en gangen.

Contact

Prato NV – Prato VZW

Corda Campus – Corda 6
Kempische Steenweg 293/35
3500 Hasselt

+32 (0)11 71 12 80
Contactformulier