Sociaal-Juridisch

Federale enquête woon-werkverkeer uitgesteld tot 2021!

By 30 juli 2020 No Comments

De FOD Mobiliteit en Vervoer organiseert om de 3 jaar een enquête bij ondernemingen en overheidsinstellingen in België die gemiddeld meer dan 100 werknemers in dienst hebben. In deze enquête worden de woon-werkverplaatsingen van de werknemers bevraagd.

De methode om het gemiddeld aantal werknemers te berekenen is dezelfde als die gebruikt wordt in het kader van de sociale verkiezingen.

Het doel is gegevens te verzamelen die nuttig zijn voor de analyse van de mobiliteit, maar ook om werkgevers aan te moedigen maatregelen te nemen om een duurzamere mobiliteit te bevorderen.

Als gevolg van de coronacrisis wordt de editie van 2020 (op basis van de toestand op 30/06/2020)  uitgesteld naar 2021. De enquête zal bijgevolg plaatsvinden in de periode van 30/06/2021 tot 31/01/2022. 

Meer informatie over de enquête woon-werkverkeer kan u terugvinden op de website van de FOD Mobiliteit en Vervoer.

 

Bron: https://mobilit.belgium.be/nl/mobiliteit/woon_werkverkeer

We blijven bereikbaar!

Uitzonderlijke tijden vragen om uitzonderlijke maatregelen. Onze medewerkers werken momenteel van thuis uit en daarom hebben we onze manier van werken wat aangepast.

Om iedereen zo snel mogelijk verder te helpen, ontvangen we graag alle vragen via e-mail. Stay safe!

Contacteer ons

Deze website maakt gebruik van cookies om je gebruikservaring te optimaliseren. Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.