vacature

Finance Professional

By 16 januari 2020 No Comments

Making HR processes flow

Prato is on a mission
Prato is een groeiende en dynamische onderneming met een 120-tal gemotiveerde collega’s.
We ontwikkelen gebruiksvriendelijke HR-software en ondersteunen klanten bij hun  loon- en personeelsadministratie.
We werken in een open office omdat dit ook past bij onze open cultuur, waar iedereen een stem heeft. 
We maken deel uit van geneHRations, een netwerk van ondernemers dat de ambitie heeft om via technologische oplossingen ervoor te zorgen dat HR tijd heeft voor wat echt belangrijk is: aandacht voor mensen!Maar…
 

Wat ontbreekt er? Dat ben jij!

Je kennis van boekhouding maakt dat je  op korte termijn kan meedraaien in de day-to-day prio’s die het Finance team in Navision opvolgt. Alleen … Finance doet meer. Veel meer. O.a. facility  opvolging, of facturatie, of business-support of … Kortom: je deinst er niet voor terug om de handen uit de mouwen te steken. En tegelijkertijd bestaande processen in vraag te stellen. En cijfers te analyseren. En te rapporteren. En …

Oh ja, je komt terecht in een keitof team waar je altijd met je vragen terecht kan. Een buitenkansje, dus…
 

Geen lijstje van kwalificaties

Geprikkeld? Laat ons weten wie je bent en wat je kan. Vergeet de traditionele motivatiebrief. Vertel ons hoe jij dergelijke uitdagingen in het verleden hebt aangepakt. Schrijf hierover geen ellenlange epistels, maar hou het kort en bondig in 1 of 2 paragrafen. Je moet ons zelfs geen CV sturen. Als je beschikt over en up to date LinkedIn profiel stuur ons dan gewoon de link. 

Wat krijg je in return voor je inzet?

Uiteraard een correct loon met tal van extra-legale voordelen (maaltijdcheques, gratis groeps- en hospitalisatieverzekering, glijdende werktijden, …).

Prato werkt continu aan een innoverend HR beleid, want wij zijn overtuigd dat mensen naast een correct loon ook waarde hechten aan een omgeving waar er vertrouwen is, waar er waardering is en er continu gewerkt wordt aan een fijne teamdynamiek, waar we samen kunnen groeien.

We zitten niet voor niets in het bruisende technologisch centrum van Limburg namelijk de Corda Campus te Hasselt. Geprikkeld? Join us!

 

Button Text

Leave a Reply

Deze website maakt gebruik van cookies om je gebruikservaring te optimaliseren. Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.