Skip to main content

FRESH AIR 21

30/09/2021  |  13u30 – 19u  |  Hasselt

Kom frisse lucht opsnuiven

De hemel klaart stilaan op (en de donkere corona wolken verdwijnen), een moment waar we met z’n allen zo hard hebben naar uitgekeken. Eindelijk elkaar terug in levende lijve ontmoeten, samen nieuwe plannen maken en uitdagingen aangaan, ruimte om te ondernemen… Eindelijk frisse lucht!

Waar & wanneer

Op donderdag 30 september ben je van harte welkom op Corda Campus in Hasselt om die frisse lucht te komen opsnuiven tijdens FRESH AIR 21, hét event van Prato waarop we jullie bijpraten over alle ontwikkelingen en evoluties van onze producten en diensten.

Schrijf je nu in

Welkom
op het Prato
klantenevent

Programma

13u30: Onthaal

14u: Start FRESH AIR 21

 • PratoFlex Update
  • Starten doen we met een high level overzicht van de PratoFlex roadmap. Daarnaast bespreken we de nieuwe functionaliteiten van de laatste releases (2021.07 t.e.m. 2021.10) zoals jullie van ons gewend zijn tijdens een Release Update. We sluiten dit topic af met een stand van zaken rond Contract Redesign.
 • Earnie
  • Onze nieuwe loonmotor zorgt ervoor dat het verloningsproces sterk wordt vereenvoudigd. We geven je graag een status update, een sneak preview van wat je in de nabije toekomst mag verwachten en tot slot laten we je via een live demo zien hoe Earnie werkt.
 • PratoFlex integraties:
  • We tonen ook graag enkele van onze PratoFlex integraties: Prato Analytics en CheckHub. CheckHub is een platform dat de verzameling, validatie en gegevensextractie van documenten automatiseert. Prato Analytics is een rapporteringstool met standaardrapporten voor de interimsector.

17u: Netwerken met een hapje en een drankje

  Schrijf je nu in!

  Datum: 30 september 2021
  Locatie: Corda Campus Hasselt
  Wanneer: 13u30 – 19u

  Zin in frisse lucht? Schrijf je dan gratis in!
  Een paar dagen voor het event ontvang je nog een bevestigingsmail met verdere informatie.

  Kan je er alsnog niet bij zijn? Geef ons dan uiterlijk 24 september een seintje en vermijd een no-show fee van 50 euro.

  Vanzelfsprekend zorgen we ervoor dat alles covid-safe verloopt volgens de geldende maatregelen.

  Deze website maakt gebruik van cookies om je gebruikservaring te optimaliseren. Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.