vacature

Functioneel Analist

By 13 januari 2022No Comments

Making HR processes flow

Prato is on a mission. Onze teams bouwen de modernste, efficiëntste, en snelste loonmotor van de Belgische markt, Earnie. Wij werken Remote First. In functie van wat hij die dag wil doen, kiest een Pratorian heel bewust welke werkplek daar het meest voor geschikt is: zijn home office, het kantoor of een andere werkplek. Wij werken er hard aan om onze flow van werk optimaal te organiseren via Kanban. De Agile mindset in onze teams zorgt er bovendien voor dat we continu kunnen verbeteren. Check zeker ons Prato boek waarin we je laten proeven hoe het er bij ons aan toegaat. Maar…

Wie ontbreekt er? Dat ben jij!

Als Functioneel Analist werk je mee aan de verdere uitbouw van onze HR-software, namelijk een applicatie voor de uitzendsector. Een boeiende en veelzijdige uitdaging waar jij een spilfiguur bent om vlot van een nood van een klant naar implementatie te gaan.

De behoeften van de klant, de eindgebruiker maar ook de wijzigingen in sociale wetgeving vertaal je in detail analyses en user stories, waarmee onze developers aan de slag kunnen. Ongetwijfeld ken je het spanningsveld dat mogelijk ontstaat tussen wat de klant wil en wat technisch mogelijk is. Echter jij waakt erover dat onze klanten zo goed mogelijk geserviced worden en gaat in overleg met alle partijen om tot een juiste uitwerking te komen. Je houdt de klant continu op de hoogte van de projectstatus, prioriteiten, roadmap en zo kan je ook bijsturen waar nodig.

Vervolgens sta je in voor het valideren en testen van de ontwikkelde functionaliteiten. Waarna je de uitrol faciliteert en je de rol van projectleider opneemt.

Naast het functionele kan je ook op technisch vlak je mannetje staan. Je technische affiniteit (Queries, Web Api’s, …) helpt je bijvoorbeeld om de interfaces tussen onze producten en andere partijen te analyseren, alsook conceptueel mee te denken. Indien je hierbij nog kennis hebt van de uitzendsector, is dit een mooie extra!

Geen lijstje van kwalificaties

Kan je het bovenstaande én heb je er zin in? Dan kijken we er naar uit je te ontmoeten. Solliciteer vooral op jouw manier. Wat we wel belangrijk vinden, is goed te kunnen inschatten wie je bent en wat je kan.

Vertel ons bijvoorbeeld hoe jij dergelijke uitdagingen in het verleden hebt aangepakt en/of in de toekomst zou aanpakken. Schrijf hierover geen ellenlange epistels, maar hou het kort en bondig in 1 of 2 paragrafen. Als je beschikt over een up-to-date LinkedIn profiel, dan is een CV voor ons niet vereist. Stuur ons dan wel de link naar je LinkedIn profiel.

Alles mag, niets moet. We kijken alvast uit naar je bericht. Je mag van ons snel antwoord verwachten als je solliciteert.

Wat krijg je in return voor je inzet?

Uiteraard een correct loon met tal van extralegale voordelen (wagen met tankkaart, maaltijdcheques, gratis groeps- en hospitalisatieverzekering, glijdende werktijden, …).

Prato werkt continu aan een innoverend HR-beleid, want wij zijn overtuigd dat mensen naast een correct loon ook waarde hechten aan een omgeving waar er vertrouwen en  waardering is en er continu gewerkt wordt aan een fijne teamdynamiek, waar we samen kunnen groeien.

We zitten niet voor niets in het bruisende technologisch centrum van Limburg namelijk Corda Campus te Hasselt.

Geprikkeld? Join us!

Drop a line: ellen.debrie@prato.be

 

Solliciteer nu

 

Deze website maakt gebruik van cookies om je gebruikservaring te optimaliseren. Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.