vacature

Functioneel analist

By 15 maart 2023No Comments

Making HR processes flow

Prato is on a mission. Onze teams bouwen de modernste, efficiëntste, en snelste loonmotor van de Belgische markt, Earnie. Wij werken Remote First. In functie van wat hij die dag wil doen, kiest een Pratorian heel bewust welke werkplek daar het meest voor geschikt is: zijn home office, het kantoor of een andere werkplek. Check zeker ons Prato boek waarin we je laten proeven hoe het er bij ons aan toegaat. Maar…

Wie ontbreekt er? Dat ben jij!

Als Functioneel Analist-Developer werk je mee aan de verdere uitbouw van onze HR software, namelijk een applicatie voor de dienstenchequesector. Een boeiende en veelzijdige uitdaging waar jij een spilfiguur bent om vlot van een nood van een klant naar implementatie te gaan. 

De behoeften van de klant, de eindgebruiker maar ook de wijzigingen in sociale wetgeving vertaal je in detailanalyses en user stories, waarmee onze developers aan de slag kunnen. Ongetwijfeld ken je het spanningsveld dat mogelijk ontstaat tussen wat de klant wil en wat technisch mogelijk is. Echter jij waakt erover dat onze klanten zo goed mogelijk geserviced wordt en gaat in overleg met alle partijen om tot een juiste uitwerking te komen. Je houdt de klant continu op de hoogte van de projectstatus, prioriteiten, roadmap en zo kan je ook bijsturen waar nodig. 

Vervolgens sta je in voor het valideren en testen van de ontwikkelde functionaliteiten. Waarna je meeschrijft aan release notes, de uitrol faciliteert en je de rol van projectleider opneemt

Naast het functionele kan je ook op technisch vlak je mannetje staan. Je technische affiniteit (Queries, Web Api’s, …) helpt je bijvoorbeeld om de interfaces tussen onze producten en andere partijen te analyseren, alsook conceptueel mee te denken. Indien je hierbij nog kennis hebt van de dienstencheque -of payrollsector, is dit een mooie extra!

Dankzij je achtergrond in development kan je ook indien nodig mee ontwikkelen en  zorg je natuurlijk voor code review.

Geen lijstje van kwalificaties

Zin om er in te vliegen? Dan kijken we ernaar uit je te ontmoeten. Solliciteer vooral op jouw manier. Wat we wel belangrijk vinden is goed te kunnen inschatten wie je bent en wat je kan.

Vertel ons bijvoorbeeld hoe jij dergelijke uitdagingen in het verleden hebt aangepakt en/of in de toekomst zou aanpakken. Schrijf hierover geen ellenlange epistels, maar hou het kort en bondig in 1 of 2 paragrafen. Als je beschikt over een up to date LinkedIn profiel, dan is een CV voor ons niet vereist. Stuur ons dan gewoon een link naar je profiel. En als je ons nog graag andere dingen deelt over jezelf waaruit jouw persoonlijkheid blijkt, zoals een leuk filmpje van jezelf, … zien we dat graag tegemoet. Alles mag, niets moet.

We kijken alvast uit naar je bericht. 

Wat krijg je in return voor jouw inzet?

Uiteraard een correct loon met tal van extra-legale voordelen (wagen met tankkaart, maaltijdcheques, gratis groeps- en hospitalisatieverzekering, glijdende werktijden, …). 

Prato werkt continu aan een innoverend HR beleid, want wij zijn overtuigd dat mensen naast een correct loon ook waarde hechten aan een omgeving waar er vertrouwen is, waar er waardering is en er continu gewerkt wordt aan een fijne teamdynamiek, waar we samen kunnen groeien. 

We zitten niet voor niets in het bruisende technologisch centrum van Limburg namelijk de Corda Campus te Hasselt. Geprikkeld? Join us!


Drop a line: ruth.lenaers@prato.be

Deze website maakt gebruik van cookies om je gebruikservaring te optimaliseren. Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.