vacature

Functioneel Analist

By 27 maart 2020 No Comments

Making HR processes flow

Prato is on a mission.Wij bouwen met onze teams de modernste, efficiënste en snelste loonmotor van de Belgische Markt. Wij werken in een open office omdat dit ook past bij onze open cultuur, waar iedereen een stem heeft.  We werken er hard aan om onze flow van werk optimaal te organiseren via Kanban. De Agile mindset in onze teams zorgt er bovendien voor dat we continu kunnen verbeteren.Maar…

Wat ontbreekt er? Dat ben jij!

Als Functioneel Analist werk je mee aan de verdere uitbouw van onze HR software. Een boeiende en veelzijdige uitdaging waar jij een spilfiguur bent om vlot van een nood van een klant naar implementatie te gaan. 

De behoeften van de klant, de eindgebruiker maar ook de wijzigingen in sociale wetgeving vertaal je in detailanalyses en user stories, waarmee onze developers aan de slag kunnen. Ongetwijfeld ken je het spanningsveld dat ontstaat tussen wat de klant wil en wat technisch mogelijk is. Echter jij waakt erover dat onze klant zo goed mogelijk geserviced wordt en gaat in overleg met alle partijen om tot een juiste uitwerking te komen. Je houdt de klant continu op de hoogte van de projectstatus, prioriteiten, roadmap en zo kan je ook bijsturen waar nodig. 

Vervolgens sta je in voor het valideren en testen van de ontwikkelde functionaliteiten. Waarna je de uitrol faciliteert en je de rol van projectleider opneemt. 

Geen lijstje van kwalificaties

Zin om er in te vliegen? Dan kijken we er naar uit je te ontmoeten. Solliciteer vooral op jouw manier. Wat we wel belangrijk vinden is goed kunnen inschatten wie je bent en wat je kan. 

Vertel ons bijvoorbeeld hoe jij dergelijke uitdagingen in het verleden hebt aangepakt en/of je in de toekomst zou aanpakken. Schrijf hierover geen ellenlange epistels maar hou het kort en bondig in 1 of 2 paragrafen. Als je beschikt over een up to date LinkedIn profiel, dan is een CV voor ons niet vereist. Stuur ons dan gewoon een link naar je profiel. En als je ons nog graag andere dingen deelt over jezelf waaruit jouw persoonlijkheid blijkt, zoals een leuk filmpje van jezelf, … zien we dat graag tegemoet. Alles mag, niets moet. 

We kijken alvast uit naar je bericht.

Wat krijg je in return voor je inzet?

Prato werkt continu aan een innoverend HR beleid, want wij zijn overtuigd dat mensen naast een correct loon ook waarde hechten aan een omgeving waar er vertrouwen is, waar er waardering is en er continu gewerkt wordt aan een fijne teamdynamiek, waar we samen kunnen groeien.

We zitten niet voor niets in het bruisende technologisch centrum van Limburg namelijk de Corda Campus te Hasselt. Geprikkeld? Join us

Drop a line: eefje.noppen@prato.be

Voor deze vacature leggen we op dit moment een werfreserve aan. 

 

Solliciteer nu

Leave a Reply

Deze website maakt gebruik van cookies om je gebruikservaring te optimaliseren. Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.