Skip to main content
Life@Prato

Gezocht: een extra Ann (m/v)!

By 15 januari 2018maart 15th, 2019No Comments
Blog: extra Ann

Ann Verlinden

Ann Verlinden is een cijferwonder. Al anderhalf jaar lang maakt ze deel uit van de Finance-afdeling van Prato. Ze werkt met veel enthousiasme aan rapporteringen, zorgt voor stipte betalingen en correcte btw-aangiftes en zet haar schouders onder verschillende ad hoc projecten. Werk genoeg! En daarom is Prato op zoek naar een tweede Ann. Iets voor jou?

“Na negen jaar financiële audits bij klanten op diverse locaties was ik op zoek naar een job op een vaste werkplek. Anderhalf jaar geleden klopte ik bij Prato aan. Het klikte meteen”, zegt Ann Verlinden. “De maanden zijn voorbijgevlogen. Ik had in het begin een beetje schrik dat het veel repetitieve taken zouden zijn, maar die angst was ongegrond. De ene dag ben ik bezig met betalingen of btw-aangiftes, de andere dag zijn er meetings of houd ik me bezig met allerhande rapporteringen. En dan zijn er nog een heleboel ad hoc projecten. Zo heb ik een tijdje geleden mijn schouders gezet onder de optimalisatie van het facturatieproces. En ik heb de overgang naar een gloednieuw boekhoudpakket mogen begeleiden.”

Meedenken mag

“De open bedrijfscultuur met vlakke structuur is één van de grootste troeven van Prato. Collega’s van andere afdelingen staan altijd paraat en helpen waar mogelijk. Ook de mogelijkheid om mee te denken is een meerwaarde. Dat leverde mij al interessante projecten op die veel breder gaan dan alleen maar finance”, zegt Ann Verlinden. “En de sfeer? Die is ook goed! Prato organiseert regelmatig events zoals een gezellige teambuilding of het Prato Café.”

Goesting gekregen om ook deel uit te maken van het team? Prato zoekt nog een Finance Professional. Klik snel door naar onze vacatures.

Deze website maakt gebruik van cookies om je gebruikservaring te optimaliseren. Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.