vacature

Junior .Net Developer Full Stack

By 20 juli 2021No Comments

Making HR processes flow

Prato is on a mission.

  • Wij bouwen met onze teams een veelzijdig beheerpakket voor de interimsector.
  • We gebruiken daarvoor state-of-the-art technologie.
  • Wij werken in een open office omdat dit ook past bij onze open cultuur, waar iedereen een stem heeft.
  • We werken er hard aan om onze flow van werk optimaal te organiseren via kanban. De Agile mindset in onze teams zorgt er bovendien voor dat we continu kunnen verbeteren.

Maar…

Wat ontbreekt er? Dat ben jij!

Je wil je kennis verder verzilveren als junior developer en verder groeien in een professionele omgeving. Je hebt een goede basis opgedaan in .NET ontwikkeling. Bijkomend wil je, samen met de andere developers, je kennis en kunde verder ontwikkelen en delen.

Je wordt blij van de hele lifecycle van software ontwikkelen: van opzet van omgevingen, technische analyse en programmatie tot continuous deployment. Samen met de senior developers zet je graag je stempel op de architectuur of je bent bereid je hierin onder te dompelen. Als een goede tuinier verzorg je de code en laat je deze organisch groeien. Test-driven development en clean code zijn een goede voedingsbodem hiervoor. Met je creatieve brein en je gedrevenheid pak je iedere uitdaging aan en kom je met frisse ideeën die we graag verder in de praktijk brengen.

Je weet je weg te vinden in één of meerdere van volgende technologieën C#, Javascript/Typescript, Angular, SQL, .NET core, Azure.  Laat je door dit lijstje niet afschrikken. Als je de onderliggende principes van OO in een complex domein grondig in de vingers hebt, kan je bij ons terecht. Goesting om te leren is alleszins cruciaal.

Gaat je voorkeur uit naar een Frontoffice toepassing met een rijke UI? Zijn API’s en informatiestromen tussen systemen meer je ding? Of heb je het minder voor UI processen en des te meer voor complexe berekeningen in de Backoffice? We vertrekken van jouw interesses om de beste match te maken met het juiste development team.

Geen lijstje van kwalificaties

Kan je het bovenstaande én vooral heb je er zin in, dan kijken we er naar uit je te ontmoeten. Solliciteer vooral op jouw manier. Wat we wel belangrijk vinden is goed te kunnen inschatten wie je bent en wat je kan.

Vertel ons bijvoorbeeld hoe jij dergelijke uitdagingen in het verleden hebt aangepakt en/of in de toekomst zou aanpakken. Schrijf hierover geen ellenlange epistels, maar hou het kort en bondig in 1 of 2 paragrafen. Als je beschikt over een-up-to date LinkedIn profiel, dan is een CV voor ons niet vereist.  Stuur ons dan wel een link naar je LinkedInprofiel. En wil je graag je technische skills tonen, stuur ons je GitHub profiel of blogs, … Alles mag, niets moet.

We kijken alvast uit naar je bericht.

Wat krijg je in return voor je inzet?

Prato werkt continu aan een innoverend HR-beleid, want wij zijn overtuigd dat mensen naast een correct loon ook waarde hechten aan een omgeving waar er vertrouwen is, waar er waardering is en er continu gewerkt wordt aan een fijne teamdynamiek, waar we samen kunnen groeien.

We zitten niet voor niets in het bruisende technologisch centrum van Limburg namelijk de Corda Campus te Hasselt.

Geprikkeld? Join us!

Drop a line: ruth.lenaers@prato.be

Voor deze functie leggen we op dit moment een werfreserve aan.

 

Solliciteer nu

Leave a Reply

We blijven bereikbaar!

Uitzonderlijke tijden vragen om uitzonderlijke maatregelen. Onze medewerkers werken momenteel van thuis uit en daarom hebben we onze manier van werken wat aangepast.

Om iedereen zo snel mogelijk verder te helpen, ontvangen we graag alle vragen via e-mail. Stay safe!

Deze website maakt gebruik van cookies om je gebruikservaring te optimaliseren. Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.