Skip to main content
Sociaal-Juridisch

Opleidingen bedienden PC 126 – Woodwize

By 31 maart 2022No Comments

Sinds 01/04/2021 is  PC 126 niet enkel bevoegd voor de arbeiders maar ook voor de bedienden van werkgevers die activiteiten uitoefenen die onder het toepassingsgebied van PC 126 vallen.

Tot 31/12/2021 liepen de opleidingen van de bedienden van PC 126 via Cevora. Sinds 01/01/2022 lopen de opleidingen voor bedienden PC126 via Woodwize (en niet meer via Cevora) en kan er dus genoten worden van een uitgebreid en gratis opleidingsaanbod.  In dit kader is een (suppletief) opleidingsplan niet meer nodig, maar men dient wel op voorhand een opleidingsaanvraag aan Woodwize te bezorgen. Deze opleidingsaanvraag dient afgestemd te worden met de betrokken werknemer(s) en/of werknemersvertegenwoordiging.

Het opleidingsaanbod voor de bedienden bestaat enerzijds uit een aanbod dat samen met collega’s industriële sectoren (textiel, metaal, voeding, confectie) aangeboden wordt, maar verder blijft ook het bestaande opleidingsaanbod bij Cevora beschikbaar. Er worden ook bepaalde financiële tussenkomsten voorzien voor in-company opleidingen, mits dit vooraf aangevraagd werd bij Woodwize.

Deze nieuwe externe opleidingen behandelen thema’s als communicatie, het commerciële aspect, het financiële, personeelsbeleid, taalopleidingen, logistiek, persoonlijke vaardigheden, veiligheid en welzijn en webgerelateerde opleidingen.

In de opleidingskalender van Woodwize kan u de opleidingen die specifiek aangeboden worden voor bedienden terugvinden. Indien u een beroep wil doen op het opleidingsaanbod van Cevora dan kan u deze aanvragen via Woodwize.

 

Bron: https://www.woodwize.be/nl/newsdetail.asp?NewsID=451. 

Deze website maakt gebruik van cookies om je gebruikservaring te optimaliseren. Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.