Skip to main content

Wij zijn Prato, aangenaam.

Bij Prato streven we ernaar om interimkantoren, dienstenchequebedrijven en ondernemingen met elke HR-gerelateerde vraag verder te helpen. Dat doen we onder andere met innovatieve HR-software, met automatisering van loon- en personeelsadministratie en met sociaal-juridisch advies. We zijn een one stop shop voor al je HR-processen.

Onze cultuur maakt ons uniek

Bij Prato hebben we veel aandacht voor (organisatie)cultuur: hoe gaan we met mekaar om en wat is de meest efficiënte manier van werken? Je job stopt misschien wel in het weekend maar je passie niet. Meer weten over onze werkcultuur en onze waardes?

Meer doen in minder tijd

Klant worden bij Prato betekent dat je meer kunt doen in minder tijd, dat je repetitieve handelingen kunt schrappen en dat je niets meer kunt vergeten. Dankzij Prato houd je meer tijd over voor wat echt belangrijk is: de Career Owner.

Onze oplossingen vertalen zich zowel in software als in diensten. Onze focus, sterkte en ervaring liggen bij het matchen en op het contractuele, sociaal-juridische en payrolling domein. De kracht en de meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van midoffice en backoffice combineren we met de tools en kennis van partners indien nodig.

geneHRations

Prato maakt deel uit van geneHRations, het netwerk van HR-tech ondernemers dat opportuniteiten omzet naar een rendabele business.

We creëren toegevoegde waarde voor zowel bedrijven als talent door technologie en diensten aan te bieden die (ver)nieuwe(nde) manieren van werken mogelijk maken.

Human

We geloven heel hard dat “Human” centraal moet staan in “Human Resources”.

Daarom brengen we oplossingen die bijdragen aan de autonomie van mensen zodat die meer grip op hun carrière krijgen.

Halfvol

Voor ons is het glas altijd halfvol: we challengen én inspireren de HR-community.

Verwacht bij ons authentieke mensen met ambitieuze doelstellingen in een open, respectvolle en no-nonsense omgeving.

Klaar om met ons mee te groeien?

Kies vandaag nog voor onze oplossingen & diensten.

Contacteer ons

Deze website maakt gebruik van cookies om je gebruikservaring te optimaliseren. Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.