Onze cultuur maakt ons uniek

Bij Prato spenderen we veel aandacht aan (organisatie)cultuur: hoe gaan we met mekaar om en wat is de meest efficiënte manier van werken? Je job stopt misschien wel in het weekend maar je passie niet. Meer weten over onze werkcultuur en onze waardes?

Meer doen in minder tijd

Klant worden bij Prato betekent dat je meer kunt doen in minder tijd, dat je repetitieve handelingen kunt schrappen en dat je niets meer kunt vergeten. Dankzij Prato houd je meer tijd over voor wat echt belangrijk is: aandacht voor mensen.

Onze oplossingen vertalen zich zowel in software als in diensten. Onze focus, sterkte en ervaring liggen op het matching, contractuele, sociaal-juridische en payrolling domein. De kracht en de meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van midoffice en backoffice combineren we met de tools en kennis van partners indien nodig.

geneHRations

Prato maakt deel uit van geneHRations, het netwerk van HR-tech ondernemers dat opportuniteiten omzet naar een rendabele business.

We creëren toegevoegde waarde voor zowel bedrijven als talent door technologie en diensten aan te bieden die (ver)nieuwe(nde) manieren van werken mogelijk maken.

Human

We geloven heel hard dat “Human” centraal moet staan in “Human Resources”.

Daarom brengen we oplossingen die bijdragen aan de autonomie van mensen zodat die meer grip op hun carrière krijgen.

Halfvol

Voor ons is het glas altijd halfvol: we challengen én inspireren de HR-community.

Verwacht bij ons authentieke mensen met ambitieuze doelstellingen in een open, respectvolle en no-nonsense omgeving.

Onze partners

Voor onze klanten willen we een partner zijn, een dienstverlener die meedenkt. Dat hoort bij onze waarden: Growing Smart Together.

Om de best mogelijke partner voor onze klanten te zijn, werken we zelf ook graag samen met anderen; partijen met een gelijkgestemde mentaliteit die net als wij het verschil willen maken door goed naar hun klanten én hun medewerkers te luisteren.

Daarbij combineren we onze jarenlange ervaring op het gebied van matching, contracting en payrolling met tools van partners binnen het geneHRations netwerk.

Onze software groeit mee met jouw ambities

Als ontwikkelaar van de nummer 1 in backend software voor de Belgische interim- en dienstenchequesector beseffen we hoe belangrijk het proces voor onze klanten is dat door onze tools loopt.

Daarom werken we continu met een open mindset en hebben we intussen meer dan 20 integraties voorzien zodat onze software blijft meegroeien met de ambities van onze klanten en de mogelijkheden die technologie biedt.

Klaar om met ons mee te groeien?

Kies vandaag nog voor onze oplossingen & diensten.

Contacteer ons