vacature

Payroll Dossierbeheerder

By 11 augustus 2022augustus 22nd, 2022No Comments

Making HR processes flow

Prato is on a mission. Onze teams bouwen de modernste, efficiëntste, en snelste loonmotor van de Belgische markt, Earnie. Wij werken Remote First. In functie van wat hij die dag wil doen, kiest een Pratorian heel bewust welke werkplek daar het meest geschikt voor is: zijn home office, het kantoor of een andere werkplek. Check zeker ons Prato boek waarin we je laten proeven hoe het er bij ons aan toegaat. Maar…

Wie ontbreekt er? Dat ben jij!

Jij staat er mee borg voor dat onze klanten zich kunnen bezighouden met hun corebusiness. Want jij bent de specialist die onze klanten ontzorgt in hun loonadministratie. Jij staat voor hen klaar met proactief advies bij administratieve, loontechnische en juridische topics. Je kan hiervoor terugvallen op je parate kennis van de sociale wetgeving. En als je het even niet meer weet, kan je terugvallen op onze eigen interne juridische dienst.

Je helpt onze klanten verder in het Nederlands en Frans.

Moeten we hier nog meer uitleg bij geven, want jij weet toch wat er allemaal komt kijken bij een correcte loonadministratie en alle verplichtingen die hieraan verbonden zijn naar de overheid toe (RSZ, bedrijfsvoorheffing, …)?

Geen lijstje van kwalificaties

Kan je het bovenstaande én heb je er zin in? Dan kijken we er naar uit je te ontmoeten. Solliciteer vooral op jouw manier. Wat we wel belangrijk vinden, is goed te kunnen inschatten wie je bent en wat je kan.

Vertel ons bijvoorbeeld hoe jij dergelijke uitdagingen in het verleden hebt aangepakt en/of in de toekomst zou aanpakken. Schrijf hierover geen ellenlange epistels, maar hou het kort en bondig in 1 of 2 paragrafen. Als je beschikt over een up-to-date LinkedIn profiel, dan is een CV voor ons niet vereist. Stuur ons dan wel de link naar je LinkedIn profiel.

Wat krijg je in return voor je inzet?

Uiteraard een correct loon en tal van extralegale voordelen (maaltijdcheques, gratis groeps- en hospitalisatieverzekering, glijdende werktijden, …). We bieden een wagen aan indien je 3 jaar relevante ervaring hebt.

Prato werkt continu aan een innoverend HR-beleid, want wij zijn overtuigd dat mensen naast een correct loon ook waarde hechten aan een omgeving waar er vertrouwen en waardering is en er continu gewerkt wordt aan een fijne teamdynamiek, waar we samen kunnen groeien.

We zitten niet voor niets in het bruisende technologisch centrum van Limburg namelijk de Corda Campus te Hasselt. Geprikkeld? Join us!

Drop a line: ruth.lenaers@prato.be

 

Solliciteer nu

 

Deze website maakt gebruik van cookies om je gebruikservaring te optimaliseren. Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.