vacature

Payroll Specialist Dienstencheques

By 8 september 2020 No Comments

Making HR processes flow

Prato is on a mission! Wij bouwen met onze teams een veelzijdig beheerpakket voor de interim- en dienstenchequesector, CheQpoint en PratoFlex. Wij bouwen met onze teams de modernste, efficiëntste en snelste loonmotor van de Belgische markt, Earnie. Wij schreven een boek om het doen en laten van een Pratorian te omschrijven. We werken er hard aan om onze flow van werk optimaal te organiseren via Kanban. De Agile mindset in onze teams zorgt er bovendien voor dat we continu kunnen verbeteren. Maar…

Wat ontbreekt er? Dat ben jij!

Jij staat er mee borg voor dat onze klanten zich kunnen bezighouden met hun corebusiness. Want jij bent de specialist die onze klanten ontzorgt in hun loonadministratie. Jij staat voor hen klaar met pro-actief advies bij administratieve, loontechnische en juridische topics. Je kan hiervoor terugvallen op je parate kennis van de sociale wetgeving. En als je het even niet meer weet, kan je terugvallen op onze eigen interne juridische dienst.

Zelf kan je terugvallen op je kennis van de dienstenchequesector.

Moeten we hier nog meer uitleg bij geven, want jij weet toch wat er allemaal komt kijken bij een correcte loonadministratie en alle verplichtingen die hieraan verbonden zijn naar de overheid toe (RSZ, bedrijfsvoorheffing, …)?

Geen lijstje van kwalificaties

Zin om er in te vliegen? Dan kijken we er naar uit je te ontmoeten. Solliciteer vooral op jouw manier. Wat we wel belangrijk vinden is goed te kunnen inschatten wie je bent en wat je kan.

Vertel ons bijvoorbeeld hoe jij dergelijke uitdagingen in het verleden hebt aangepakt en/of in de toekomst zou aanpakken. Schrijf hiervoor geen ellenlange epistels, maar hou het kort en bondig in 1 of 2 paragrafen. Als je beschikt over een up-to-date LinkedIn profiel, dan is een CV voor ons niet vereist. Stuur ons dan gewoon een link naar je profiel. En als je ons nog graag andere dingen deelt over jezelf waaruit jouw persoonlijkheid blijkt zoals een leuk filmpje van jezelf, … zien we dat graag tegemoet. Alles mag, niets moet.

We kijken alvast uit naar je bericht.

Wat krijg je in return voor je inzet?

Prato werkt continu aan een innoverend HR-beleid, want wij zijn overtuigd dat mensen naast een correct loon ook waarde hechten aan een omgeving waar er vertrouwen is, waar er waardering is en er continu gewerkt wordt aan een fijne teamdynamiek, waar we samen kunnen groeien.

We zitten niet voor niets in het bruisende technologisch centrum van Limburg namelijk de Corda Campus te Hasselt. Geprikkeld? Join us!

 

Solliciteer nu

Leave a Reply

We blijven bereikbaar!

Uitzonderlijke tijden vragen om uitzonderlijke maatregelen. Onze medewerkers werken momenteel van thuis uit en daarom hebben we onze manier van werken wat aangepast.

Om iedereen zo snel mogelijk verder te helpen, ontvangen we graag alle vragen via e-mail. Stay safe!

Deze website maakt gebruik van cookies om je gebruikservaring te optimaliseren. Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.