Skip to main content

Prato Praat

Prikkel jezelf met inspireHRende podcasts

Hoe blijf je op de hoogte van de laatste HR-Tech ontwikkelingen in een wereld die geen seconde stilstaat? Met Prato Praat natuurlijk, de inspirerende podcastreeks van Prato. Beluister afleveringen over trends die je niet mag missen, of laat je leiden door succesverhalen van klanten.

Veel luisterplezier!

Beluister onze podcastsNeem contact op

Al 25 jaar zorgt Prato voor innovatie in de HR-wereld. Met vernieuwende software en advies om je manier van werken te optimaliseren. Het ultieme doel? De career owner centraal zetten in HR.

Bij Prato zijn we ervan overtuigd dat het anders en beter kan. Waarom zou je nog tijd verliezen met taken die veel efficiënter kunnen als je ze automatiseert? Met focus op HR-software, sociaal-juridisch advies en payroll leveren we oplossingen en diensten die als een frisse wind door het HR-landschap waaien. Al die inspiratie en ervaringen delen we graag via onze podcasts.

25 jaar Prato:
“We dagen de markt graag uit”

Innovatie zit in het DNA van Prato. Dat was 25 jaar geleden al zo bij de opstart van het bedrijf. Joris Peumans (CEO) & Marc Surinx (Business Development) blikken terug op 25 jaar Prato. Een boeiende periode waarin ze de markt hebben uitgedaagd en de strijd aanbonden met de Payroll Madness.

Klaar om je payroll te vernieuwen?

Waarom zou je verouderde technologie gebruiken voor je payroll? Ontdek hoe Agilitas met Earnie, de slimme loonmotor van Prato, de sprong waagde om hun payroll te boosten met een vleugje rock-‘n-roll.

Luister naar het verhaal van Ann De Schepper, CEO van Agilitas, en Joris Peumans, CEO van Prato, in onze podcast.

Meer weten over onze loontechnologie?

Neem contact met ons op!

    Deze website maakt gebruik van cookies om je gebruikservaring te optimaliseren. Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.