Skip to main content

Release Updates

We vernieuwen en verbeteren onze software voortdurend. We houden je graag op de hoogte van onze verbeteringen en wijzigingen. Zijn we met nieuwe modules bezig die bijna klaar zijn voor gebruik dan stellen we ze tijdens een Release Update aan je voor. Van iedere Release Update leer je iets bij en pak je handige tips en tricks mee. Je keert gegarandeerd met nieuwe inzichten en nieuwe inspiratie huiswaarts!

Geplande events

16-06-2022
PratoFlex Release Update
23-06-2022
CheQpoint Release Update

Open opleidingen

Voor praktijkgerichte opleidingen ben je bij Prato aan het juiste adres. Heb je (te) weinig tijd om nieuwe consulenten zelf op te leiden in het werken met PratoFlex? Meld ze dan aan voor een open opleiding. Ben je een consulent(e) die al een tijdje met onze software werkt en je kennis weer eens wil opfrissen? Of wil je het systeembeheer in PratoFlex zelf uit kunnen voeren? Dan is een open opleiding iets voor jou.

Heb je interesse in een open opleiding, maar is er geen opleidingsdatum beschikbaar? Neem dan contact met ons op zodat we de mogelijkheden met je kunnen bespreken.

Geplande opleidingen

-
PratoFlex - Contractopmaak
-
PratoFlex - Matching
-
PratoFlex - Systeembeheer

Opleiding op maat?

Heb je behoefte aan een opleiding op maat? Neem dan contact met ons op.
We denken graag met je mee. Er is meer mogelijk dan je denkt.

Contacteer ons

Deze website maakt gebruik van cookies om je gebruikservaring te optimaliseren. Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.