Skip to main content

Prato Analytics

Neem Evidence Based beslissingen en verhoog je rendement

Prato Analytics helpt jou om jouw organisatie beter te beheren dankzij beslissingen die gebaseerd zijn op data. En die beperken zich niet tot enkel de Prato tools.

Ontdek Prato Analytics hier

Operations, Finance en HR

Prato Analytics bestaat uit 3 modules: operationele rapportering over PratoFlex en/of CheQpoint, financiële rapportering (koppeling met je boekhouding) en HR-rapportering.  Alle data worden bij elkaar gebracht op een gebruiksvriendelijk, overzichtelijk dashboard.

We integreren met een groeiend aantal applicaties en platformen en dat maakt je werk makkelijker en efficiënter dan ooit.

Uitgebreide basisrapportering

Standaard zitten er zo’n 50 rapporteringen in Analytics, maar het programma is uitbreidbaar en dynamisch. Wil je inzoomen op een bepaald kantoor of onderwerp, op een bepaalde persoon of periode, dan doe je dit met één muisklik.

Je kunt de templates zelf personaliseren en aanpassen of dat door ons laten doen. Alle gegevens worden opgeslagen in je datacenter of in de cloud, de keuze is aan jou. 

Snelheid & flexibiliteit

Een belangrijke troef van Analytics is de snelheid. De software is in enkele dagen integreerbaar in je bedrijf. Daarna heb je instant rapporten en analyses op eender welk device, waar je ook bent.

Je kunt snel handelen en kort op de bal spelen. Komt er een medewerker bij dan draait hij of zij de volgende dag al mee in de rapportering.

De voordelen van Prato Analytics op een rijtje

Altijd actueel

Snel te gebruiken en aan te passen

Overal toegang

Zowel op desktop als op mobile

Uitgebreid vanaf de start

Een groot aantal basisrapporteringen

Uitbreidbaar

Makkelijk uit te breiden en te koppelen

Compleet overzicht

Zowel operationele, financiële als HR-gerelateerde informatie

Interesse gewekt?

Kies vandaag nog voor onze veelzijdige software.

Contacteer ons

Deze website maakt gebruik van cookies om je gebruikservaring te optimaliseren. Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.