Skip to main content
Life@Prato

Prato en sterren: match made in heaven

By 25 juli 2019juli 31st, 2019No Comments
Blog: Prato en sterren: match made in heaven

Bij Prato spreken we vaak over onze ‘True North’. Dat is het kompas dat ons de weg wijst naar de (verre) toekomst. De plannen die we onderweg naar onze True North willen verwezenlijken, zijn onze ‘northern stars’. Ze hangen ook letterlijk als sterren aan de muur op een tijdlijn in ons kantoor. Ons succesvolle klantevent begin dit jaar, Polaris19, noemden we naar de Poolster die vele ontdekkingsreizigers begeleidde op hun tocht. Je kan dus wel zeggen dat er bij Prato sprake is van een thema.

Puzzelstukjes

Onze klanten bedienen met de beste software en een uitstekende dienstverlening, is iedere dag ons streven. Of in de woorden van Joris, onze CEO: “We willen masters in client satisfaction zijn en alles doen om onze klanten beter te helpen en te zorgen dat ze onze tools zo goed mogelijk gebruiken. In 2017 stelden we een langetermijnplan op en legden we onze “noordersterren” vast. De puzzelstukken vielen allemaal in elkaar. Duidelijke doelen zorgen voor samenhang en voorkomen dat er eilandjes ontstaan. Onze northern stars zorgen voor richting en binding en de gemeenschappelijke energie om echt ergens samen voor te gaan.”

Iedere dag verbeteren

“We willen de flexmarkt zo klantvriendelijk mogelijk automatiseren. We willen de career owner centraal stellen en met technologie omringen. Binnen Prato werken we samen aan deze doelen volgens ons ‘Growing Smart Together’ principe. Het is niet gemakkelijk om met zo veel mensen aan producten en dienstverlening te bouwen. We proberen onszelf iedere dag te verbeteren. Binnen de teams gaat dat al heel goed. Over de teams heen is dat soms nog een uitdaging. Onze bedrijfsuitstap in januari is niet alleen een beloning voor wat we tot dan toe hebben bereikt, maar gaat er ook voor zorgen dat we elkaar nog beter leren kennen en nog gemakkelijker aanspreken. Op die manier gaan we zeker onze northern stars van 2020 bereiken.”

Bijzondere reis

Een teamuitstap? Ja, en niet zomaar één. Als we onze doelen voor 2019 halen, staat ons in januari volgend jaar een grote beloning te wachten in de vorm van een bijzondere reis. Alle Pratorians mogen mee, ongeacht hoe groot hun rol was in het halen van de targets. Joris: “Successen moeten gevierd worden! Het zit in onze aard altijd meer en beter te willen. We stellen doelen en wanneer we die gehaald hebben, lonken alweer nieuwe doelen. We leggen de lat telkens hoger en de eindmeet altijd verder. Vlamingen zijn vaak bescheiden en houden niet van ‘zelfstoef’, maar als we onze targets halen, mogen we echt trots zijn op onze prestaties. Volgens mij hoort daar een bijzondere reis bij.”

Ga je mee?

We verklappen nog niet waar we in januari naartoe gaan, enkel dat de sterren niet zullen ontbreken. Wil jij ergens werken waar je trots kan zijn op je prestaties? Zie jij zo’n teambuilding op een onbekende bestemming wel zitten? Solliciteer dan op één van onze vacatures en wie weet ga je mee op reis.

Maandelijkse reeks

Dit is de aftrap van een reeks blogs over “noordersterren” en teambuilding. Wil je weten waar we naartoe gaan en wat we gaan doen? Blijf ons de komende maanden dan zeker volgen!

Deze website maakt gebruik van cookies om je gebruikservaring te optimaliseren. Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.