Skip to main content
Life@Prato

Prato vlamt op Corda Campus met een LunchBeat

By 22 november 2022juli 4th, 2023No Comments
Prato LunchBeat

Het is bij Prato intussen traditie om tijdens de eindejaarsperiode geld in te zamelen voor het goede doel. Toen we het nieuws vernamen dat De Warmste Week naar Hasselt komt, zagen we onze kans om er dit jaar iets extra leuks van te maken.

Naast heel wat interne initiatieven (waaronder De Warmste Croques, De Hotste Dogs en een kwis) plannen we op donderdag 22 december een LunchBeat: ‘s middags tussen 12 en 13u. organiseren we een DJ-set en kan iedereen bij Prato op kantoor even uit de bol gaan, zijn/haar beste dancemoves tonen of gewoon aan de zijkant genieten van een alcoholvrij pintje.

Iedereen (en zeker als je op Corda Campus werkt) is dus welkom bij Prato op Corda Campus in gebouw 6 op 22/12. Of je kan van overal meegenieten via de livestream.

Maar hoe kan jij of samen met je vrienden, familie of collega’s De Warmste Week mee steunen? Wel, wij draaien plaatjes op jullie verzoek en je doneert per verzoekje een bedrag naar keuze. De nummers met de hoogste biedingen halen de DJ-set sowieso dus als je een actie op jouw werk opzet en zo een mooi bedrag kan verzamelen, dan ben je zeker van jouw keuzenummer (en een vermelding, dat spreekt).

Aanvragen en/of komen dansen de 22ste kan vanaf nu via dit formulier

Deze website maakt gebruik van cookies om je gebruikservaring te optimaliseren. Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.