Technology

Prato werkt volop aan de gloednieuwe loonmotor Elvive

By 7 november 2017 februari 17th, 2020 No Comments

Alles kan beter. Daarom blijven we innoveren. Bij Prato werken we achter de schermen volop aan een gloednieuwe loonmotor. In eerste instantie komt Elvive er voor de dienstenchequesector. Andere sectoren volgen later. 

Onze droom? Elke dienstenchequemedewerker in België berekent haar of zijn nettoloon zélf. In amper 2 muiskliks. Reken maar eens uit hoeveel tijd én kosten je daarmee bespaart!

Gebruiksgemak

Na verschillende brainstormsessies heeft Prato op 1 september 2017 een team samengesteld om Elvive op punt te zetten. “De omvang van het project is gigantisch. Om alles in goede banen te leiden, betrekken we nagenoeg alle Prato-medewerkers”, zegt software development manager Tim Pijpops. “Een Elvive Pacemaker Team met enkele dedicated teamleden geeft het ritme aan. Op die manier kunnen we snel schakelen, kennis van alle experts delen en voortdurend vooruitgang boeken. Met Elvive focussen we echt op gebruiksgemak.”

Roadmap

De nieuwe loonmotor komt er in eerste instantie voor de dienstenchequesector. “Die groep is niet te groot maar wél representatief om alle facetten van de loonverwerking aan bod te laten komen”, zegt Iris Roncada, Product Owner Elvive. “Dit jaar zetten we het skelet op en voeden we de software met alle input voor loonbepalingen en -berekeningen. Later verbreden we naar aangiftes en loonbriefjes. Als dat allemaal op punt staat, rollen we Elvive uit naar de volledige flexmarkt: van uitzendkantoren tot horeca.”

Intelligente toepassing

Door de jaren heen hebben we ontzettend veel kennis vergaard op vlak van loonberekeningen. Die knowhow kunnen we nu maximaal inzetten voor Elvive. Het doel is om een uiterst intelligente loonmotor op te leveren waarmee mensen zonder enige HR-expertise perfecte loonberekeningen kunnen maken.

Wil je meer weten? Of heb je zelf ideeën? We maken graag tijd voor een gesprek.

We blijven bereikbaar!

Uitzonderlijke tijden vragen om uitzonderlijke maatregelen. Onze medewerkers werken momenteel van thuis uit en daarom hebben we onze manier van werken wat aangepast. Om iedereen zo snel mogelijk verder te helpen, ontvangen we graag alle vragen via e-mail. Stay safe!

Contacteer ons

Deze website maakt gebruik van cookies om je gebruikservaring te optimaliseren. Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.