Skip to main content

PratoFlex

De software voor de interimsector

PratoFlex is de nummer één software voor de interimsector. Onze software vereenvoudigt en automatiseert het administratief beheer van je interimkantoor en zorgt dat je efficiënter communiceert met je klanten en je kandidaten. PratoFlex is standaard al heel krachtig en makkelijk modulair uit te breiden met extra opties. De software groeit met je bedrijf mee. Kortom, het beheer van je kandidaat- en klantgegevens is met PratoFlex altijd in goede handen.

Betrouwbaar, snel en overzichtelijk

Een betrouwbare, centrale database is essentieel. Via PratoFlex maak je snel en eenvoudig een persoonlijke fiche van elke kandidaat aan. Contactgegevens, werkervaring, talenkennis en contacten met de consulent: je houdt het overzichtelijk bij.

De sterkte van PratoFlex is dat alle HR-functionaliteiten in één geïntegreerd systeem zitten. Je hoeft dus maar één softwarepakket aan te schaffen.

Flexibiliteit & integraties

Flexibiliteit troef, zoals de naam al aangeeft! Hoewel onze software erg compleet is, integreren we PratoFlex ook naadloos met tools van derden. Dankzij sterke API’s is de software eenvoudig realtime te koppelen met je website, je boekhoudprogramma, je planningstools en je recruitment tools.

PratoFlex heeft een gebruiksvriendelijke interface, is intuïtief in gebruik en biedt uitgebreide filtermogelijkheden. Het systeem laat veel aanpassingen toe voor facturatie en verloning, zodat je echt op maat van je klant een factuur kunt uitdraaien. Eigenlijk is niets onmogelijk. Contacteer ons gerust voor andere aanpassingen, koppelingen en integraties. 

Bestaande integraties
PratoFlex

Controles

PratoFlex draait volledig in de cloud en is dus altijd en overal bereikbaar vanaf eender welk device. Onze juridische afdeling zorgt ervoor dat onze software altijd voldoet aan de geldende sociaal-juridische wet- en regelgeving en dankzij de vele ingebouwde controles, kun je bijna geen fouten maken. Als je probeert iets in te voeren in een verkeerd veld, krijg je daar onmiddellijk melding van. We kunnen nog extra controles inbouwen als daar behoefte aan is.

De voordelen van PratoFlex op een rijtje

Veiligheid

Veilig en nauwkeurig kandidaat- en klantgegevens beheren

Eén systeem

Alle handelingen via één systeem

Bereikbaarheid

Altijd en overal bereikbaar

Actueel

Altijd werken volgens actuele sociaal-juridische wet- en regelgeving

Koppelingen

Via onze API’s, een directe koppeling met andere programma’s om nog efficiënter te werken

Interesse gewekt?

Kies vandaag nog voor onze veelzijdige software.

Contacteer ons

Deze website maakt gebruik van cookies om je gebruikservaring te optimaliseren. Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.