Skip to main content
Inzichten & Trends

Reach for the stars @Polaris19

By 29 november 2018maart 4th, 2019No Comments

Wie wil groeien, moet durven reizen naar de sterren. Tijdens ons klantevent Polaris19 op 24 januari doen we dat samen met onze klanten. HR is in volle ontwikkeling. Tom Haak (HR Trend Institute) laat zijn licht schijnen over de toekomst van HR. Wij pikken hierop in door te vertellen hoe wij naar die trends kijken en hoe we onze diensten en software daarop afstemmen. Maar we hopen tijdens Polaris19 vooral ook van onze klanten te horen waar zij behoefte aan hebben.

Tom Jooken, Product Manager: “Wat hebben onze klanten nodig, waar zitten hun uitdagingen, hoe kunnen wij eraan bijdragen om hun werk gemakkelijker en efficiënter te maken? Polaris19 is een goed moment om input te krijgen. We presenteren onze roadmaps en geven onze klanten volop gelegenheid hierop te reageren. We willen meer aan co-creation gaan doen. Klanten eerder en beter betrekken bij de ontwikkeling van onze producten.”

Joris Peumans, CEO: “Met Polaris19 wil ik nieuwe en trouwe klanten bedanken voor hun vertrouwen in Prato. Ze zijn immers de reden van ons bestaan. Ik vind het tof om te delen waar we mee bezig zijn en waar we naartoe willen. Ik vind de stem van de klant belangrijk en die stem moet hard weergalmen binnen Prato. Polaris19 is ook een mooie gelegenheid voor collega’s, die niet dagelijks contact met klanten hebben, om eens te babbelen met de mensen die hun producten en diensten gebruiken.”

Jerry Hamal, Director Sales & Marketing: “In deze snel veranderende (digitale) wereld kijken we bij Prato graag vooruit. Een klantevent is een mooie gelegenheid om toch ook eens terug te kijken vanwaar we komen. Maar we willen onze klanten vooral bedanken en samen met hen het glas heffen. Het is tenslotte dankzij onze klanten dat we kunnen terug- en vooruitkijken. Alle input is welkom. Korter bij de klant staan is de uitdaging waar we in 2019 op focussen.”

Inschrijven voor ons klantevent kan tot 16 januari. Vanzelfsprekend mag je een collega meebrengen. Hij of zij dient zich dan ook in te schrijven.

Deze website maakt gebruik van cookies om je gebruikservaring te optimaliseren. Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.