Skip to main content

Richtlijnen voor bezoekers 

Bij Prato hebben we na de coronacrisis beslist om ook in de toekomst maximaal in te zetten op telewerk. Onze medewerkers zullen dus zowel van thuis als op kantoor kunnen werken. Hierdoor kunnen vergaderingen eventueel via videocall doorgaan. Onze medewerkers zullen hierover concrete afspraken maken.

Het is daarnaast ook mogelijk om bezoekers te ontvangen op kantoor (Corda 6). Heb jij een afspraak bij Prato? Neem dan onze richtlijnen door voordat je langskomt:

  • Voel je je ziek of heb je griepachtige symptomen zoals koorts, hoesten en keelpijn? Contacteer ons dan om je afspraak te verplaatsen naar een ander tijdstip of om de afspraak via videocall te laten doorgaan.
  • Hieronder kan je het bezoekersplan terugvinden. De kantoren van Prato bevinden zich op de eerste verdieping bij de ingang van Corda 6.
  • Parkeren kan je op de bezoekersparking (naast Corda 1). Deze parking is voorzien van een slagboom die normaal gezien automatisch voor jou zou moeten opengaan.
  • Kom je met een 100% elektrische wagen? Er zijn 24 snelladers (7 verschillende aanbieders) voorzien aan de bezoekersparking naast Corda 1. Meer informatie hierover kan je terugvinden op de website van de Corda Campus.
  • Onze ingang is standaard gesloten. We hebben een bel voorzien aan de deur of je kan jouw contactpersoon bij Prato via sms of telefoon laten weten dat je bent aangekomen zodat je wordt opgehaald aan de deur.

 

Contact

Prato NV – Prato VZW

Corda Campus – Corda 6
Kempische Steenweg 293/35
3500 Hasselt

+32 (0)11 71 12 80
Contactformulier

Deze website maakt gebruik van cookies om je gebruikservaring te optimaliseren. Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.