vacature

Senior .Net Developer Full Stack

By 21 oktober 2021No Comments

Making HR processes flow

Prato is on a mission.

  • Wij bouwen met onze teams een veelzijdig beheerpakket voor de interimsector, PratoFlex.
  • Wij werken in een open office omdat dit ook past bij onze open cultuur, waar iedereen een stem heeft.
  • Wij bouwen met onze teams de modernste, efficiëntste en snelste loonmotor van de Belgische markt, Earnie.
  • We werken er hard aan om onze flow van werk optimaal te organiseren via Kanban. De Agile mindset in onze teams zorgt er bovendien voor dat we continu kunnen verbeteren.

Maar…

Wie ontbreekt er? Dat ben jij!

Je wil je kennis verder verzilveren als senior developer en verder groeien in een professionele omgeving. Je kent je vak door en door, je wilt je kennis en kunde delen en samen software ontwikkelen.

Je wordt blij van de hele lifecycle van software ontwikkelen: van opzet van omgevingen, technische analyse en programmatie tot continuous deployment. Als senior zet je graag een stempel op de architectuur. Als een goede tuinier verzorg je de code en laat je deze organisch groeien. Test-driven development en clean code zijn een goede voedingsbodem hiervoor. Met je coachende skills, creatieve brein en je ‘fixer’-mentaliteit pak je iedere uitdaging aan en kom je met frisse ideeën die we graag verder in de praktijk brengen.

Je weet je weg te vinden in één of meerdere van volgende technologieën: C#, JavaScript/TypeScript, Angular, SQL. Laat je door dit lijstje niet afschrikken. Als je de onderliggende principes van OO in een complex domein grondig in de vingers hebt, kan je bij ons terecht. En over complexe domeinen gesproken, ook voor Domain-Driven Design experts hebben we zeker en vast de nodige uitdagingen! Goesting om te leren is alleszins cruciaal.

Gaat je voorkeur uit naar een Frontoffice toepassing met een rijke UI? Of zijn API’s en informatiestromen tussen systemen (bv. met services van de RSZ) meer je ding? Of heb je zin om mee te bouwen aan de ontwikkeling van onze nieuwe loonmotor? We vertrekken van jouw interesses om de beste match te maken met het juiste development team.

Geen lijstje van kwalificaties

Kan je het bovenstaande én heb je er zin in? Dan kijken we er naar uit je te ontmoeten. Solliciteer vooral op jouw manier. Wat we wel belangrijk vinden is goed te kunnen inschatten wie je bent en wat je kan.

Vertel ons bijvoorbeeld hoe jij dergelijke uitdagingen in het verleden hebt aangepakt en/of in de toekomst zou aanpakken. Schrijf hierover geen ellenlange epistels, maar hou het kort en bondig in 1 of 2 paragrafen. Als je beschikt over een up-to-date LinkedIn profiel, dan is een CV voor ons niet vereist.  Stuur ons dan wel de link naar je LinkedIn profiel. En wil je graag je technische skills tonen, stuur ons je GitHub profiel of blogs, … Alles mag, niets moet.

Wat krijg je in return voor je inzet?

Prato werkt continu aan een innoverend HR-beleid, want wij zijn overtuigd dat mensen naast een correct loon ook waarde hechten aan een omgeving waar er vertrouwen is, waar er waardering is en er continu gewerkt wordt aan een fijne teamdynamiek, waar we samen kunnen groeien.

We zitten niet voor niets in het bruisende technologisch centrum van Limburg namelijk Corda Campus te Hasselt.

Geprikkeld? Join us!
(Voor deze vacature leggen we momenteel een werfreserve aan.)

Drop a line: ruth.lenaers@prato.be

 

Solliciteer nu

Deze website maakt gebruik van cookies om je gebruikservaring te optimaliseren. Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.