vacature

Software tester

By 27 oktober 2022november 3rd, 2022No Comments

Making HR processes flow

Prato is on a mission. Onze teams bouwen de modernste, efficiëntste, en snelste loonmotor van de Belgische markt, Earnie. Wij werken Remote First. In functie van wat hij die dag wil doen, kiest een Pratorian heel bewust welke werkplek daar het meest voor geschikt is: zijn home office, het kantoor of een andere werkplek. Check zeker ons Prato boek waarin we je laten proeven hoe het er bij ons aan toegaat. Maar…

Wie ontbreekt er? Dat ben jij!

Jouw uitdaging bestaat erin om alle mogelijke testscenario’s in kaart te brengen om er voor te zorgen dat de ontwikkelde systemen optimaal blijven functioneren. Vervolgens voer je de nodige testen uit en koppel je de resultaten terug. Na het testen houdt je job nog niet op. Verbeteren van het testproces en het product klaarmaken voor de release vallen ook onder je verantwoordelijkheid. Om de kwaliteit van onze Prato producten te verbeteren, manage jij in samenspraak met het development team het wat, waar, wanneer en waarom van een release.
Naast de maandelijkse releases speel je ook een belangrijke rol bij de bugfixes. Je weet je als geen ander te verplaatsen in het hoofd van de gebruiker, en volgt binnenkomende tickets mee op.

In deze rol moet je durven graven. Je gelooft maar wat ze je zeggen, als je het ook daadwerkelijk zelf hebt getest. Je bent een spilfiguur in de organisatie waarbij je contacten hebt over de verschillende teams heen en de wensen van de klant goed in het achterhoofd houdt. Agile werken heeft geen geheimen voor jou. Je grijpt kansen als ze zich voordoen en bent niet bang voor een uitdaging. Aangezien je onze dedicated software tester bent kan je nog veel eigen invulling geven aan je rol.

Geen lijstje van kwalificaties

Zin om er in te vliegen? Dan kijken we er naar uit je te ontmoeten. Solliciteer vooral op jouw manier. Wat we wel belangrijk vinden is goed te kunnen inschatten wie je bent en wat je kan.

Vertel ons bijvoorbeeld hoe jij dergelijke uitdagingen in het verleden hebt aangepakt en/of in de toekomst zou aanpakken. Schrijf hierover geen ellenlange epistels, maar hou het kort en bondig in 1 of 2 paragrafen. Als je beschikt over een up to date LinkedIn profiel, dan is een CV voor ons niet vereist. Stuur ons dan gewoon een link naar je profiel. En als je ons nog graag andere dingen deelt over jezelf waaruit jouw persoonlijkheid blijkt zoals een leuk filmpje van jezelf, … zien we dat graag tegemoet. Alles mag, niets moet.

We kijken alvast uit naar je bericht.

Wat krijg je in return voor je inzet?

Uiteraard een correct loon met tal van extra-legale voordelen (wagen met tankkaart, maaltijdcheques, gratis groeps- en hospitalisatieverzekering, glijdende werktijden, …).
Prato werkt continu aan een innoverend HR beleid, want wij zijn overtuigd dat mensen naast een correct loon ook waarde hechten aan een omgeving waar er vertrouwen is, waar er waardering is en er continu gewerkt wordt aan een fijne teamdynamiek, waar we samen kunnen groeien. Vanuit het besef: het kan altijd beter, luisteren we graag naar jouw input en krijg je de kans hier zelf initiatieven te nemen. Daarbij helpen we je graag in je verdere groei: via leesgroepen, toegang tot lectuur, workshops, …

We zitten niet voor niets in het bruisende technologisch centrum van Limburg namelijk de Corda Campus te Hasselt. Geprikkeld? Join us

Drop a line: ruth.lenaers@prato.be

Solliciteer nu

Leave a Reply

Deze website maakt gebruik van cookies om je gebruikservaring te optimaliseren. Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.