Skip to main content
vacature

Spontane Sollicitatie

By 27 oktober 2022april 30th, 2024No Comments

Making HR processes flow

Prato is on a mission. En jij vast ook!
Heb je niet de job gevonden die je zoekt in ons aanbod, maar wil je wel graag je interesse laten blijken om bij Prato te werken? Dan kan dit zeker ook. We bekijken graag of er een match gemaakt kan worden. Belangrijk daarbij is dat jij over het Prato DNA beschikt.

Wat is het Prato DNA

We hebben geen waslijst aan waarden bepaald, maar hebben dit plain and simple in 1 zin samengevat namelijk: Growing Smart Together.

Mensen krijgen en grijpen hier kansen om te groeien, want alleen zo kunnen onze klanten én dus Prato groeien. We willen slim groeien. Alles kan altijd beter. We stellen graag de status quo in vraag en luisteren naar disruptieve ideeën. Samen gaan we er dan mee aan de slag in een sfeer van openheid, respect en authenticiteit. Althans dit is de ideale wereld, waar we graag naartoe evolueren. We zijn er ons van bewust dat we nog een weg te gaan hebben, maar we bewandelen dit pad graag samen met mensen die hier hun schouders mee onder willen zetten.

Herken je je in dit DNA-profiel?

Geen lijstje van kwalificaties

Vergeet de traditionele motivatiebrief. Vertel ons kort en bondig waarom jij matcht met Prato. Je moet ons zelfs geen CV sturen. Als je beschikt over een up-to-date LinkedIn profiel, stuur ons dan gewoon de link.

Wat krijg je in return voor je inzet?

Prato werkt continu aan een innoverend HR-beleid, want wij zijn overtuigd dat mensen naast een correct loon ook waarde hechten aan een omgeving waar er vertrouwen en waardering is en er continu gewerkt wordt aan een fijne teamdynamiek, waar we samen kunnen groeien.

We zitten niet voor niets in het bruisende technologisch centrum van Limburg namelijk de Corda Campus te Hasselt. Geprikkeld? Join us!

Drop a line: ellen.debrie@prato.be

 

Deze website maakt gebruik van cookies om je gebruikservaring te optimaliseren. Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.