vacature

Stage – Loonmotor Intelligent Data Integrity Sentinel

By 27 maart 2020 No Comments

Making HR processes flow

Prato is on a mission.Wij bouwen met onze teams een veelzijdig beheerpakket voor de interimsector.We gebruiken daarvoor state-of-the-art technologie. Wij werken in een open office omdat dit ook past bij onze open cultuur, waar iedereen een stem heeft.  We werken er hard aan om onze flow van werk optimaal te organiseren via kanban. De Agile mindset in onze teams zorgt er bovendien voor dat we continu kunnen verbeteren.Maar…

Wat ontbreekt er? Dat ben jij!

Bij Prato wordt momenteel hard gewerkt aan onze next-generation loonmotor.  Eigenlijk is onze loonmotor niet 1 monolithische applicatie maar een groep van op zichzelf staande microservices die samen een hoop complexe processen kunnen uitvoeren. Deze processen houden onder andere in: Het berekenen van lonen, bedrijfsvoorheffing en RSZ bijdragen, loonbepaling service, het doen van aangiftes bij de bevoegde instanties zoals Dimona en DMFA, BV service en DMFA service, het uitbetalen van lonen en het genereren van loonbrieven, betaling service. 
De services communiceren niet rechtstreeks met elkaar via een REST API maar berichten worden uitgewisseld binnen een service via een eventing queue (RabbitMQ). De opdracht houdt in om een systeem te ontwikkelen dat nagaat of de data die verspreid zit over de verschillende microservices consistent blijft.  

 

Technology Stack: .NET core, Azure, RabbitMQ, C#. 

Geen lijstje van kwalificaties

Kan je het bovenstaande én vooral heb je er zin in, dan kijken we er naar uit je te ontmoeten. Solliciteer vooral op jouw manier. Wat we wel belangrijk vinden is goed te kunnen inschatten wie je bent en wat je kan.

Vertel ons bijvoorbeeld hoe jij dergelijke uitdagingen in het verleden hebt aangepakt en/of in de toekomst zou aanpakken. Schrijf hierover geen ellenlange epistels, maar hou het kort en bondig in 1 of 2 paragrafen. Als je beschikt over een up to date LinkedIn profiel, dan is een CV voor ons niet vereist.  Stuur ons dan wel een link naar je LinkedInprofiel. En wil je graag je technische skills tonen, stuur ons je GitHub profiel of blogs, … Alles mag, niets moet.

We kijken alvast uit naar je bericht.

Wat krijg je in return voor je inzet?

Onze cultuur maakt ons uniek. 

Daarom zijn wij ook op zoek naar unieke stagiairs die hun steentje willen bijdragen én vooral veel willen bijleren. 

Geprikkeld? Join us!

Drop a line: eefje.noppen@prato.be

 

Solliciteer nu

Leave a Reply

We blijven bereikbaar!

Uitzonderlijke tijden vragen om uitzonderlijke maatregelen. Onze medewerkers werken momenteel van thuis uit en daarom hebben we onze manier van werken wat aangepast.

Om iedereen zo snel mogelijk verder te helpen, ontvangen we graag alle vragen via e-mail. Stay safe!

Contacteer ons

Deze website maakt gebruik van cookies om je gebruikservaring te optimaliseren. Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.