vacature

Stage – Migratie UI Testing Framework

By 27 maart 2020 No Comments

Making HR processes flow

Prato is on a mission.Wij bouwen met onze teams een veelzijdig beheerpakket voor de interimsector.We gebruiken daarvoor state-of-the-art technologie. Wij werken in een open office omdat dit ook past bij onze open cultuur, waar iedereen een stem heeft.  We werken er hard aan om onze flow van werk optimaal te organiseren via kanban. De Agile mindset in onze teams zorgt er bovendien voor dat we continu kunnen verbeteren.Maar…

Wat ontbreekt er? Dat ben jij!

Migratie van het bestaande UI Testing Framework (Selenium) naar een ander Framework waarbij betrouwbaarheid, leesbaarheid en usability centraal staan.

Productiecode is C#.NET, programmeertaal van het nieuwe UI Testing Framework is bespreekbaar.
ASP.NET Website met C# backend, ExtJS frontend, SQL Server 2019 database. 

Geen lijstje van kwalificaties

Kan je het bovenstaande én vooral heb je er zin in, dan kijken we er naar uit je te ontmoeten. Solliciteer vooral op jouw manier. Wat we wel belangrijk vinden is goed te kunnen inschatten wie je bent en wat je kan.

Vertel ons bijvoorbeeld hoe jij dergelijke uitdagingen in het verleden hebt aangepakt en/of in de toekomst zou aanpakken. Schrijf hierover geen ellenlange epistels, maar hou het kort en bondig in 1 of 2 paragrafen. Als je beschikt over een up to date LinkedIn profiel, dan is een CV voor ons niet vereist.  Stuur ons dan wel een link naar je LinkedInprofiel. En wil je graag je technische skills tonen, stuur ons je GitHub profiel of blogs, … Alles mag, niets moet.

We kijken alvast uit naar je bericht.

Wat krijg je in return voor je inzet?

Onze cultuur maakt ons uniek. 

Daarom zijn wij ook op zoek naar unieke stagiairs die hun steentje willen bijdragen én vooral veel willen bijleren. 

Geprikkeld? Join us!

Drop a line: eefje.noppen@prato.be

 

Solliciteer nu

Leave a Reply

Deze website maakt gebruik van cookies om je gebruikservaring te optimaliseren. Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.