vacature

Stage

By 3 augustus 2020 augustus 5th, 2020 No Comments

Making HR processes flow

Prato is on a mission! Wij bouwen met onze teams de modernste, efficiëntste, snelste loonmotor van de Belgische markt: Earnie. We gebruiken daarvoor state-of-the-art technologie. Wij werken in een open office omdat dit ook past bij onze open cultuur, waar iedereen een stem heeft.  We werken er hard aan om onze flow van werk optimaal te organiseren via kanban. De Agile mindset in onze teams zorgt er bovendien voor dat we continu kunnen verbeteren.Wij liggen op de bruisende Technology campus van Limburg: de Corda Campus. Maar…

Wat ontbreekt er? Dat ben jij!

Onder ons motto: Growing Smart Together, geeft Prato wel vaker met veel enthousiasme colleges aan scholen (PXL, UCLL, …) Wij wisselen echter ook graag nieuwe ideeën uit.

Ben je als student op zoek naar een stageopdracht? Dan kan je bij ons zeker terecht!

Net zoals onze developers word je blij van de hele lifecycle van software ontwikkeling: van opzet van omgevingen, technische analyse en programmatie tot continuous deployment. Door middel van pair programming word je volledig ondergedompeld in nieuwe ervaringen. Wij kijken in ieder geval uit naar je fixer-mentaliteit en je frisse kijk op de dingen. Van migratie van een UI Testing Framework, naar ontwikkeling van een WebUI of een Loonmotor Intelligent Data Integrity Sentinel. Opties zijn er genoeg binnen Prato, kom gerust zelf met een idee af! We vertrekken van jouw interesses om de beste match te maken met het juiste development team.

Goesting om te leren is alleszins cruciaal.

Geen lijstje van kwalificaties

Kan je het bovenstaande én vooral heb je er zin in, dan kijken we er naar uit je te ontmoeten. Solliciteer vooral op jouw manier. Wat we wel belangrijk vinden is goed te kunnen inschatten wie je bent en wat je kan.

Vertel ons bijvoorbeeld hoe jij dergelijke uitdagingen in het verleden hebt aangepakt en/of in de toekomst zou aanpakken. Schrijf hierover geen ellenlange epistels, maar hou het kort en bondig in 1 of 2 paragrafen. Als je beschikt over een up to date LinkedIn profiel, dan is een CV voor ons niet vereist.  Stuur ons dan wel een link naar je LinkedInprofiel. En wil je graag je technische skills tonen, stuur ons je GitHub profiel of blogs, … Alles mag, niets moet.

We kijken alvast uit naar je bericht.

Wat krijg je in return voor je inzet?

Onze cultuur maakt ons uniek.

Daarom zijn wij ook op zoek naar unieke stagiairs die hun steentje willen bijdragen én vooral veel willen bijleren.

Geprikkeld? Join us!

Drop a line: eefje.noppen@prato.be

 

Solliciteer nu

Leave a Reply

We blijven bereikbaar!

Uitzonderlijke tijden vragen om uitzonderlijke maatregelen. Onze medewerkers werken momenteel van thuis uit en daarom hebben we onze manier van werken wat aangepast.

Om iedereen zo snel mogelijk verder te helpen, ontvangen we graag alle vragen via e-mail. Stay safe!

Contacteer ons

Deze website maakt gebruik van cookies om je gebruikservaring te optimaliseren. Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.