vacature

Techno-juridisch analist

By 21 mei 2021mei 28th, 2021No Comments

Making HR processes flow

Prato is on a mission!

 • Wij bouwen met onze teams de modernste, efficiëntste en snelste loonmotor van de Belgische markt: Earnie.
 • Wij schreven een boek om het doen en laten van een Pratorian te omschrijven. De digitale versie van dat boek is voor iedereen beschikbaar. Een echte aanrader, al zeggen we het zelf.
 • Wij werken er hard aan om onze flow van werk optimaal te organiseren via Kanban. De Agile mindset in onze teams zorgt er bovendien voor dat we continu kunnen verbeteren.
 • Wij gaan mee met onze tijd en zullen evolueren naar een hybride vorm van werken.

Maar…

Wat ontbreekt er?

Hoe meer sociaal-juridische kennis er in Earnie geautomatiseerd wordt, hoe groter de noodzaak om die kennis te onderhouden en te garanderen dat Earnie altijd up-to-date is.

De aangewezen persoon om deze rol in te vullen is daarom een juridisch expert met een grote affiniteit voor technologie, die proactief de wettelijke evoluties bestudeert en opvolgt en dit kan vertalen in concrete acties binnen de software. Deze analist werkt vanuit het Legal-team nauw samen met de (Earnie) development teams om oa de volgende zaken te realiseren. Dit is maar een greep uit het takenpakket, de rest bespreken we graag in een persoonlijk gesprek met je.

 • Opvolgen van sectorale sociaal-juridische actualiteit en analyseren welke de gevolgen zijn voor onze software.

 • Inschatten van risico’s en prioriteiten – wat is nodig vs nuttig om in de software aan te passen.

 • Bewaken van de aanwezige sectorale sociaal-juridische kennis binnen de software, de configuratie daarvan up-to-date houden en zelf uitbreiden (bv. instellen van nieuwe paritaire comités via Earnie externe data service / Swagger ea).

 • Bewaken van de algemene sociaal-juridische kennis binnen de software in overleg binnen het Legal-team en het up-to-date houden ervan binnen de software.

 • Ervoor zorgen dat noodzakelijke wijzigingen van de software (oa naar aanleiding van de CDB meeting) in kaart gebracht worden en via de analisten van de development teams als user stories geïmplementeerd worden.

 • De implementatie van software wijzigingen opvolgen en bewaken dat het beoogde resultaat effectief in productie gerealiseerd wordt.

 • Controle van Earnie via manueel uitgevoerde loonberekeningen.

Geen lijstje van kwalificaties

Kan je het bovenstaande én vooral heb je er zin in, dan kijken we er naar uit je te ontmoeten. Solliciteer vooral op jouw manier. Wat we wel belangrijk vinden is goed te kunnen inschatten wie je bent en wat je kan. En stel ons ook gerust vragen die je graag beantwoord ziet, zodat jij ons ook goed leert kennen

We kijken alvast uit naar je bericht.

Wat krijg je in return voor je inzet?

Uiteraard een correct loon met tal van extralegale voordelen (wagen met tankkaart, maaltijdcheques, gratis groeps- en hospitalisatieverzekering, glijdende werktijden, …).

Prato werkt continu aan een innoverend HR beleid, want wij zijn overtuigd dat mensen naast een correct loon ook waarde hechten aan een omgeving waarin vertrouwen centraal staat en er continu gewerkt wordt aan een fijne teamdynamiek,  zodat we samen kunnen groeien.

Onze kantoren bevinden zich op de Corda Campus te Hasselt, maar we kiezen ervoor om in de toekomst als een remote first company te gaan werken.

Geprikkeld? Join us!

Drop a line: ruth.lenaers@prato.be

 

Solliciteer nu

 

Leave a Reply

We blijven bereikbaar!

Uitzonderlijke tijden vragen om uitzonderlijke maatregelen. Onze medewerkers werken momenteel van thuis uit en daarom hebben we onze manier van werken wat aangepast.

Om iedereen zo snel mogelijk verder te helpen, ontvangen we graag alle vragen via e-mail. Stay safe!

Deze website maakt gebruik van cookies om je gebruikservaring te optimaliseren. Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.