Skip to main content
Nieuws

trendbaHRometer 2024

By 15 maart 2024No Comments
trendbaHRometer

Prato maakt deel uit van geneHRations, een netwerk van vooruitstrevende HR-tech ondernemers. Voor het 5de jaar op rij brengen ze de trendbaHRometer uit, een magazine dat de belangrijkste trends op vlak van HR-processen verzamelt.

De editie van 2024 biedt opnieuw een boeiende verzameling trends en inzichten uit de wereld van HR Tech waarin data en Artificiële Intelligentie meer dan ooit een rode draad vormen. Zo vertelt Isabelle Callebaut van Randstad over de impact van deze technologie op de uitzendsector. Vlaams minister Jo Brouns legt uit hoe de overheid omgaat met de opmars van AI op de werkvloer. En we geven ook enkele concrete tips om met AI in recruitment aan de slag te gaan.
Daarnaast laten we nog meer boeiende sprekers hun licht werpen op uitdagingen waar bedrijven vandaag voor staan. Zo legt arbeidseconoom Stijn Baert uit welke trends op de arbeidsmarkt je in het oog moet houden, en gaat arbeidspsycholoog Toon Devloo dieper in op de rol van HR in de verplichte ESG-rapportering die Europa binnenkort invoert.

Tot slot vestigen we graag nog de aandacht op de bijzondere bijdrage van Prato in dit magazine, want in 2024 vieren we onze 25ste verjaardag. Een kwarteeuw ervaring in HR-tech levert uiteraard een pak verhalen op. In een dubbelinterview overlopen twee medewerkers van ons bedrijf hoe we de markt in die periode helemaal hebben zien veranderen.

Lees hier het dubbelinterview van Prato

 

Eén ding is zeker: de komende 25 jaar zal die verandering nog een stuk sneller gaan. En met deze editie van de trendbaHRometer ben je weer helemaal up-to-date.

Download hier de volledige trendbaHRometer

 

Veel leesplezier!

Deze website maakt gebruik van cookies om je gebruikservaring te optimaliseren. Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.