vacature

Product specialist

By 20 januari 2020 No Comments

Making HR processes flow

Prato is on a missionWij bouwen met onze teams een veelzijdig beheerpakket voor de interim- en dienstenchequesector, CheqPoint en Pratoflex. Wij werken in een open office omdat dit ook past bij onze open cultuur, waar iedereen een stem heeft. We werken er hard aan om onze flow van werk optimaal te organiseren via Kanban. De Agile mindset in onze teams zorgt er bovendien voor dat we continu kunnen verbeteren. Maar…

Wat ontbreekt er? Dat ben jij!

Je kent de uitzendsector door en door. Misschien ben je zelfs al in aanraking gekomen met onze software. Je wil je hier verder in specialiseren en je wil deze kennis en kunde delen met onze klanten en prospecten. Dit doe je zowel intern als extern (geheel België). 

Je wordt blij van het geven van op maat gemaakte trainingen voor onze klanten, open class opleidingen, het geven van demo's en het faciliteren van klantenevents in samenspraak met marketing en sales. Als krak in je vak zet je graag je eigen stempel op de trainingen en draag je hiervoor de verantwoordelijkheid. Uiteraard laten we je niet in de kou staan en kan je rekenen op de steun van je collega's. Als product specialist krijg je de mogelijkheid voor het uitwerken van e-learnings, webinars, of andere creatieve ideeën omtrent opleidingen. Naast het geven, en maken, van de trainingen ben je ook verantwoordelijk voor de nazorg, debriefing, evaluaties en het opstellen van de documentatie (zowel in het Nederlands als het Frans). 

We zoeken geen sales wonder, wat commerciële flair is zeker wel een extra. Met je coachende skills, creatieve brein en je 'fixer' -mentaliteit pak je iedere uitdaging aan en kom je met frisse ideeën die we graag verder in de praktijk brengen. 

Idealiter breng je al een aardige dosis sector kennis met je mee. Aangevuld met een zeer goed kennis van het Nederlands en Frans. Het profiel van onze ideale Pratorian vind je terug in ons boek. Goesting om te leren, vragen stellen, hands-on mentaliteit en oog hebben voor verbetering is alleszins cruciaal. 

Geen lijstje van kwalificaties

Geprikkeld? Laat ons weten wie je bent en wat je kan. Vergeet de traditionele motivatiebrief. Vertel ons hoe jij dergelijke uitdagingen in het verleden hebt aangepakt. Schrijf hierover geen ellenlange epistels, maar hou het kort en bondig in 1 of 2 paragrafen. Je moet ons zelfs geen CV sturen. Als je beschikt over en up to date LinkedIn profiel stuur ons dan gewoon de link. 

Wat krijg je in return voor je inzet?

Uiteraard een correct loon met tal van extra-legale voordelen (maaltijdcheques, gratis groeps- en hospitalisatieverzekering, glijdende werktijden, …).

Prato werkt continu aan een innoverend HR beleid, want wij zijn overtuigd dat mensen naast een correct loon ook waarde hechten aan een omgeving waar er vertrouwen is, waar er waardering is en er continu gewerkt wordt aan een fijne teamdynamiek, waar we samen kunnen groeien.

We zitten niet voor niets in het bruisende technologisch centrum van Limburg namelijk de Corda Campus te Hasselt. Geprikkeld? Join us!

Solliciteer nu

Deze website maakt gebruik van cookies om je gebruikservaring te optimaliseren. Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.