Skip to main content
Inzichten & Trends

Wat brengt 2018?

By 4 januari 2018februari 2nd, 2022No Comments
Blog: wat brengt 2018

Het jaar is alweer voorbij. En wellicht gaat het in 2018 even hard. Wat je van Prato mag verwachten? Véél. Heel veel. We werken – zoals je misschien al wel weet – volop aan een nieuwe loonmotor. Daarnaast zetten we nog meer in op klantentevredenheid én we voorspellen dat ook de HR Tech Valley community razendsnel gaat groeien.

De eerste fundamenten van onze gloednieuwe loonmotor Elvive zijn gelegd. Elke Prato-medewerker is nauw betrokken en ons Pacemaker Team draait op volle toeren. Het doel? De end-to-end-oplossing zo snel mogelijk uitrollen voor de dienstenchequesector. Dat is immers een complexe en tegelijkertijd goed afgebakende sector. Daarna verdiepen we ons in de andere paritaire comités. We zetten vervolgens een geoliede loonmotor in de markt voor de volledige Flex-sector. Een loonmotor waarmee élke medewerker zijn eigen loonbriefje kan berekenen. Zonder personeelsdienst. Zonder sociaal secretariaat.

Vandaag genereert onze loonmotor 2 miljoen loonbriefjes per jaar. Dankzij Elvive kunnen we moeiteloos het drievoud aan: 6 miljoen payroll slips op jaarbasis.

Master in Client Satisfaction

Een ander goed voornemen voor 2018? Nóg meer toegevoegde waarde bieden. Onze klanten zijn immers de reden van ons bestaan. We doen er dan ook alles aan om de flow voor het leveren van onze dienstverlening zo kort mogelijk te houden. Net zoals onze communicatielijnen. Dankzij de inschakeling van onze Customer Success Managers willen we élke klant een zo juist mogelijke service bieden en de klantentevredenheid maximaliseren. In 2018 staan we dus graag nog een stapje dichter bij onze klanten. Regelmatige metingen zullen niet uitblijven. Kwestie van altijd te optimaliseren en voortdurend te verbeteren.

Extra tijd voor mensen

HR beweegt. HR is in volle ontwikkeling. Misschien is dat zelfs een understatement. Als één van de oprichters van HR Tech Valley willen we via HR nog meer tijd en aandacht geven aan mensen. Hoe? Door het inschakelen van de juiste technologie die hiervoor de tijd vrijmaakt. We beseffen maar al te goed dat de medewerker meer dan ooit het middelpunt van een bedrijf is.

De kloof tussen werkgever en werknemer groeit stilaan dicht. Werknemers stippelen zélf hun toekomst uit en zoeken een werkgever die daar een rol in kan vertolken. We evolueren van ‘medewerkers’ naar ‘career owners’. Net daarom willen we een doordacht ecosysteem ontwikkelen. Door het FRIS-model van de UHasselt toe te passen en alle onderdelen – community, overheid, de academische wereld én funding – te laten samenwerken. Zo brengen we bedrijven samen, delen we kennis en creëren we extra kansen. In België zijn er momenteel zo’n 124 HR Tech-bedrijven. Een 25-tal is intussen al lid van HR Tech Valley en ook de eerste HR-afdelingen en andere partners vinden stilaan hun weg naar het lidmaatschap. Door het stimuleren van synergie en kennisuitwisseling tussen hen, zorgt HR Tech Valley er voor dat haar leden mee zijn met de snelheid van verandering in HR.

Naast deze community zijn we met Prato straks ook één van de drie aandeelhouders van het HR Tech Valley Fund. Dat is een closed-end gespecialiseerd fund dat zowel in start-ups als scale-ups rond HR Tech wil investeren om naast ‘money’ ook kennis toe te voegen. Zo kunnen we écht van ‘smart money’ spreken. Laat 2018 dus maar komen. Wij zijn helemaal klaar.

Deze website maakt gebruik van cookies om je gebruikservaring te optimaliseren. Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.