Zonder blabla

We wilden hier vertellen hoe leuk het is om bij Prato te werken, maar zonder blabla. Want daar doen wij dus niet aan mee.

Gewoon laten zien wie we zijn en wat we doen. Maar hoe dan? Geen beschrijving over hoe we onze waarden toepassen, geen geregisseerde corporate filmpjes, …

Been there, done that. Dat kan iedereen en wij zijn gewoonweg niet iedereen. Wink. Tot we het idee kregen om de Prato-cultuur te beschrijven van A tot Z. Letterlijk. 

Discovery Day Meetup
Prato Team

De Prato-cultuur van A tot Z

Download

Kom jij het team van Pratorians versterken?

Zin om mee te schrijven aan het volgende hoofdstuk in ons boek? Solliciteer dan nu!

Vacatures

Discovery Day Meetup

Wil je een goed beeld krijgen van wat we doen, hoe we met elkaar omgaan en wat je mogelijkheden zijn als je bij ons aan de slag gaat? Wil je meedenken over onze laatste HR-Tech inzichten? Kom dan zeker naar onze Discovery Day Meetup op 26 november.

Meer info

We blijven bereikbaar!

Uitzonderlijke tijden vragen om uitzonderlijke maatregelen. Onze medewerkers werken momenteel van thuis uit en daarom hebben we onze manier van werken wat aangepast.

Om iedereen zo snel mogelijk verder te helpen, ontvangen we graag alle vragen via e-mail. Stay safe!

Deze website maakt gebruik van cookies om je gebruikservaring te optimaliseren. Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.