Skip to main content
Sociaal-Juridisch

Lancering guide-me platform

By 29 maart 2024No Comments

Federgon lanceert een nieuw online platform guide-me.be. 

De lancering van dit platform kadert in de bundeling van de expertise van de Federgon-leden rond levensloopbaanbegeleiding en zowel individuen als ondernemingen op een eenvoudige manier tonen welke gespecialiseerde begeleiding er in de buurt voorhanden is. Ondersteuning in outplacement, wellbeing, loopbaanbegeleiding. 

Via het online platform guideme.be wordt expertise van de leden rond begeleiding ook online bijeengebracht om het op een geïntegreerde manier aan te bieden aan gebruikers. Bovendien wil het platform een duidelijk overzicht geven van de ondersteuning die daarvoor vanuit de overheid beschikbaar is. Door het platform enkel open te stellen voor leden, wil Federgon mee de kwaliteit van de aangeboden dienstverlening bewaken.

Op het platform is ook de expertise van de Federgon-leden inzake Terug Naar Werk-begeleiding bijeengebracht. Via een korte vragenlijst kunnen langdurig zieken te weten komen welke professionele begeleiding er in hun buurt beschikbaar is.

 

Bron: communicatie Federgon. 

Deze website maakt gebruik van cookies om je gebruikservaring te optimaliseren. Door op “Accepteren” te klikken, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.